0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20211129

Liiketoiminta-alue

Talotekniikka

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Swecon talotekniikkatoimialan asiantuntijat tarjoavat LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatiosuunnittelun sekä kiinteistöjen energiataloudellisen käytön ja ylläpidon palveluja. Energia-, elinkaari- ja ympäristöpalveluidemme avulla varmistamme suunniteltujen tavoitteiden toteutumisen sekä investointien kannattavuuden ja pitkän käyttöiän.

Sähkösuunnittelija

Haemme Helsinkiin ja/tai Lahteen

Sähkösuunnittelijaa

Vuoden 2021 sähkösuunnittelijaksi valittu porukka etsii vahvistusta rautaiseen joukkoonsa.

Toimeksiantomme kattavat lähes kaikki rakennustyypit, asuinrakentamisesta datakeskuksiin ja päiväkodeista sairaaloihin. Osaamistamme tarvitaan näyttävistä ulkovalaistuskohteista 20 kV:n kojeistoihin ja detail-tason piirikaaviosuunnittelusta laajoihin sähköverkkosuunnittelutehtäviin. Viimeaikaisimpia projektejamme ovat olleet esimerkiksi Jätkäsaaressa sijaitseva puurakentamisen tiimoilta palkittu Wood City -toimistorakennus sekä juuri valmistuva Aalto Yliopiston Töölön Kampus. Tällä hetkellä suunnittelupöydiltä voi löytää vaikkapa valmistuessaan Suomen korkeimman rakennuksen tai edistyksellistä teknologiaa sisältävän hybridivarikon.

Tehtäväsi sovitaan kokemuksen mukaan, avustavista suunnittelutöistä vaativiin erikoistehtäviin. Otamme kaikki hakemukset huomioon ja sopivan löytyessä toimimme nopeasti. Tehtävässä voit työskennellä myös Lahden toimistoltamme käsin käyden välillä Helsingissä kollegoita tapaamassa.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Edellytämme sinulta soveltuvaa tutkintoa (esim. ins., DI, teknikko) sekä saumatonta yhteistyökykyä kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Kaikesta muusta voidaan keskustella, mutta eduksia katsotaan myös luonnollisesti suunnittelu- ja/tai asennuskokemus sekä muut näytöt projektityöskentelyssä.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelujohtaja Niklas Lind, puh. 046 851 6056, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 29.11.2021 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki, Lahti

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter