0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20220613

Liiketoiminta-alue

Talotekniikka

Paikkakunta

Lappeenranta

Swecon talotekniikkatoimialan asiantuntijat tarjoavat LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatiosuunnittelun sekä kiinteistöjen energiataloudellisen käytön ja ylläpidon palveluja. Energia-, elinkaari- ja ympäristöpalveluidemme avulla varmistamme suunniteltujen tavoitteiden toteutumisen sekä investointien kannattavuuden ja pitkän käyttöiän.

Sähkösuunnittelija

 

Olemme nyt myös Lappeenrannassa!

Olemme laajentaneet sähköisen talotekniikan toimintaamme Lappeenrantaan. Haluaisitko olla osana rakentamassa uutta, energistä sähkötiimiämme? Meillä sinulla on mahdollisuus aloittaa puhtaalta pöydältä ja rakentaa työnkuvasi oman näköiseksesi.

Tiimin lähiesihenkilö on juuri aloittanut ja toiminta on päässyt käynnistymään – nyt tarvitsisimme kollegan tiimiin mukaan.

Vaikka tiimi on vielä kooltaan napakka, ovat projektimme merkittäviä ja verkostot laajat ympäri Swecon. Työskentelemme hankkeissa valtakunnallisesti (meitä on noin 130 talotekniikan sähkösuunnittelijaa). Toiminnastamme paljon kertoo myös valintamme vuoden 2021 sähkösuunnittelijaksi. Iso vahvuutemme on töiden ja resurssien jakaminen fyysisestä istumapaikasta riippumatta.

Tehtäviisi sähkösuunnittelijana kuuluvat monipuoliset suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät kiinteistöjen sähkö-, tele ja turvajärjestelmien parissa. Asiakkainamme on sekä julkisia että yksityisiä kiinteistönomistajia sekä rakennusliikkeitä.

 

Mahdollisuus kasvaa – etsitään sopivan kokoinen rooli

Meille on erityisen tärkeää, että mahdollistamme sinulle kasvun paikkoja. Mikäli olet jo kokeneempi osaaja, löydämme varmasti sopivan mittaluokan projekteja haastamaan sinua ja opettamaan uutta. Vetovastuuta ja luottamusta emme pelkää antaa. Mikäli taas olet urasi alkutaipaleella, löydämme sinulle sopivat koulutukset ja kasvatamme osaamistasi esimerkiksi erilaisten käyttämiemme teknologioiden osalta (mm. MagiCAD). Otamme sinut oppimaan käytännön kautta ja annamme sopivissa määrin vastuuta omien valmiuksiesi mukaisesti.

 

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

 

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Arvostamme asiakaslähtöistä työtapaa ja vastuullisuutta. Toimintatapasi on oma-aloitteinen ja yhteistyökykysi ansiosta pystyt viemään asioita sujuvasti eteenpäin hyvässä yhteishengessä. Projektityön luonne huomioon ottaen pystyt löytämään ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin. Työtehtävät räätälöidään mielenkiintosi ja kokemuksesi mukaan yhdessä keskustellen.

Toivomme sinulla olevan:

  • sähköinsinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto
  • vähintään 1-2 vuoden valmistumisen jälkeinen työkokemus talonrakennukseen liittyvistä monipuolisista sähkösuunnittelijan tehtävistä
  • sähkösuunnitteluohjelmistojen osaamista

 

Lisätiedot ja hakeminen

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea oheisen linkin kautta maanantaihin 13.6.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja mahdollisesti tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viime hetkeen asti.

Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tehtävään liittyen, Lappeenrannan tiiminvetäjämme Kati Lamberg-Maijala juttelee mielellään kanssasi lisää juuri sinulle sopivana ajankohtana. Katin tavoitat numerosta 050 439 0300 tai kati.lamberg-maijala@sweco.fi. Voit myös olla yhteydessä Jouni Palmuun, puh 050 316 1291, jouni.palmu@sweco.fi.

Paikkakunnat: Lappeenranta

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 18 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap