0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2021-09-27

Liiketoiminta-alue

Talotekniikka

Paikkakunta

Kuopio

Sähkösuunnittelija / projektipäällikkö

Haemme Kuopioon

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät kiinteistöjen sähkö-, tele ja turvajärjestelmien parissa. Vastaat osaltasi projekteillesi asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Työ tapahtuu suurimmaksi osaksi projektitiimeissä ja asiakasrajapinnassa. Asiakkainamme on mm. julkisia ja yksityisiä kiinteistönomistajia sekä rakennusliikkeitä. Toimeksiantomme käsittävät monipuolisia uudis- ja peruskorjaushankkeita Suomessa ja osin ulkomailla. Osastollamme juuri nyt käynnissä olevia hankkeitamme ovat mm. Kainuun uusi sairaala, Kuopion Portti, Iisalmen terveyskampus, SAKKY Savilahden uusi kampusalue, KYS Psykiatriantalo, Kylpylä Fontanella sekä lukuisia muita projekteja. Myös Joensuun alueelle olemme tehneet toimeksiantoja jo vuosien ajan.

Kuopiosta löytyy valmiiksi jo laaja työkaveriporukka. Eli ihan yksin ei töitä tarvitse tehdä.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Arvostamme asiakaslähtöistä työtapaa ja vastuullisuutta. Toimintatapasi on oma-aloitteinen ja yhteistyökykysi ansiosta pystyt viemään asioita sujuvasti eteenpäin hyvässä yhteishengessä. Projektityön luonne huomioon ottaen pystyt löytämään ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin. Työtehtävän räätälöinti mielenkiintosi ja kokemuksesi mukaan on myös mahdollista.

Toivomme sinulla olevan:

  • sähköinsinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto
  • vähintään 1-2 vuoden valmistumisen jälkeinen työkokemus talonrakennukseen liittyvistä monipuolisista sähkösuunnittelijan tehtävistä, kokeneemmat toki etusijalla
  • sähkösuunnitteluohjelmistojen MagiCAD (AutoCAD tai Revit) -osaamista
  • asiakaslähtöinen toimintatapa sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • hyvät tiimityöskentelytaidot

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa  Jouni Palmu, puh 050 316 1291, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 27.9.2021 mennessä

#LI-JE1