0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2021-08-02

Liiketoiminta-alue

Rakennetekniikka

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Teknologiajohtaja

Nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä uusiin haasteisiin Rakennetekniikassa haemme

TEKNOLOGIAJOHTAJAA

Vastaat Rakennetekniikan teknologiatoiminnan johtamisesta ja koordinoinnista osallistavalla ja yhteistyötä rakentavalla otteella. Monipuolinen tehtävänkuvasi sisältää mm. teknologiatoiminnan vuosittaisen toimintasuunnitelman ja budjetin valmistelun johtoryhmälle, teknologiapäälliköiden valinnan eri osaamisalueille, strategisten kehityshankkeiden johtamisen ja opinnäytetöiden sekä sisäisten kehityshankkeiden suunnitelmien ja rahoitusten hyväksynnän ja ohjauksen.

Kehität datapohjaista liiketoimintaa, parametristä suunnittelua ja varmistat BIM-teknologian tehokkaan hyödyntämisen. Ohjaat teknologiapäälliköiden työtä ja varmistat heidän onnistumisensa omissa tavoitteissaan. Omalla tehokkaalla otteellasi varmistat, että yhteiset kehitystehtävät etenevät ja toimintaprosessit kehittyvät jouhevasti yhteistyössä muun organisaation kanssa.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on vahva kokemus eri teknologioista ja niiden hyödyntämisestä suunnittelutyössä. Olet tottunut toimimaan ja johtamaan toimintaa moniulotteisessa organisaatiossa ja verkostoidut ketterästi. Sinulla on aiempaa kokemusta ihmisten johtamisesta ja sitouttamisesta toimimaan yhteisen tuloksen saavuttamiseksi. Kuuntelet herkällä korvalla organisaation tarpeita ja etsit ratkaisuja ongelmiin proaktiivisesti ja tehokkaasti. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja viestit sujuvasti ja vakuuttavasti. Tunnistat ja arvioit tulevaisuuden teknologioita ja jaat mielelläsi osaamistasi muille.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Pekkinen, puh. 041 5336006 tai etunimi.sukunimi(a)sweco.fi.

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 2.8.2021 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Nivala, Oulu, Parainen, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa, Varkaus