0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2022-01-31

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Suunnittelija / asiantuntija

Haemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun  

TURVALAITESUUNNITTELIJOITA  

Haemme useampaa tekijää vahvistamaan jo vahvaa osaamistamme turvalaitesuunnittelussa. Toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset rataverkon ja raitioteiden turvalaitesuunnittelutehtävät - aina esisuunnittelusta käytännön toteutukseen - sekä muut asiantuntijatehtävät osana isompaa suunnitteluryhmää. Turvallisuus, kestävä kehitys ja käytettävyys kulkevat käsi kädessä turvalaitejärjestelmien suunnittelussa, ja osaamisesi sekä mielenkiintosi mukaan tehtäviisi voi kuulua mm. elementtien sijoitussuunnittelua, kaapelireittisuunnittelua ja -luettelointia, sekä hankekokonaisuuden optimointia yhteistyössä hankkeen muiden suunnittelijoiden kanssa. Toimenkuvan painotusta voidaan räätälöidä oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Kokeneena suunnittelijana toimenkuvaasi voi esimerkiksi kuulua myös projektinjohdollisia tehtäviä, kuten kustannusarviointien sekä muiden selostusten laatimista ja muuta projektien ajallista sekä taloudellista seurantaa. Projektimme ovat monialaisia ja niihin liittyy myös olennaisesti esim. tie- ja katujärjestelyiden sekä siltojen suunnittelu, joten yksi tärkeimpiä tehtäviäsi on näiden yhteensovittaminen niin liikennejärjestelmän kuin myös ympäristön kannalta. 

Haemme tekijöitä Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun, mutta voit työskennellä myös muilta Sweco-paikkakunniltamme käsin. 

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Turvalaitesuunnittelijana teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea positiivinen asenne ja oma-aloitteinen ote työhön. Lisäksi olet teknisesti näppärä, sinulla on kenties kokemusta AutoCAD-ympäristöstä ja koulutukseltasi olet DI tai sähkö-/automaatioinsinööri. Voit olla joko urasi alkutaipaleella, tai jo kokeneempi turvalaitesuunnittelija, mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta: tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa turvalaitesuunnittelijana monipuolisten suunnittelutehtävien ja merkittävien väylähankekokonaisuuksien siivittämänä!

Lisätiedot ja hakeminen

Soita tai laita minulle viesti, niin olen sinuun yhteydessä! Mikko Rislakki p. +358 040 5849319 

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 31.1.2022 mennessä. 

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa. 

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa. 

Paikkakunnat: Helsinki, Kouvola, Tampere, Riihimäki, Varkaus, Oulu, Lahti, Turku, Kuopio, Joensuu

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap