0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20220530

Liiketoiminta-alue

Teollisuus

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Swecon teollisuustoimialan asiantuntijat tuottavat asiakkaan toiminnan, tuotteiden ja teknologian kehittämisessä, laitoshankkeissa sekä tuotannossa tarvittavia konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja. Olemme vahvasti mukana kehittämässä uusiutuvan energian hankkeita.

Suunnittelupäällikkö (mm. vety- ja akkuteknologia)

Haemme Helsinkiin, Turkuun ja Kouvolaan

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ (mm. vety- ja akkuteknologia)

toimimaan suunnittelutiimimme jäsenenä monipuolisissa ja vaihtelevissa projekteissamme kemia-, kaivos-, metsä- ja energiateollisuuden asiakkaidemme toimeksiantojen parissa kotimaassa ja ulkomailla. Haemme kehittämishakuista ammattilaista, joka kykenee ottamaan vetovastuun mm. projektiemme ohjaamisesta, aikatauluista ja seurannasta.

Vaikka tehtäväkuva on itsenäinen, työtä sinun ei tarvitse kuitenkaan tehdä yksin. Suunnittelupäällikkönä pääset työskentelemään monipuolisesti ja tiiviissä yhteistyössä projektiemme jäsenten kanssa yli toimialarajojen. Apunasi tehtävässä menestymiseen ovat mm. loistava työyhteisö, osaavat työkaverit sekä uusien ja kehittyvien liiketoiminta-alueiden innostava ilmapiiri. Swecolla panostetaan työntekijöidemme osaamiseen, ja tarjoammekin tueksesi laaja-alaisesti oppimistasi tukevia koulutuksia. Tarkempi toimenkuva räätälöidään kokemustaustasi ja kiinnostuksesi kohteiden pohjalta.

Millaisia projekteja meillä sitten on? Monipuoliset ja merkittävät projektimme vaihtelevat pienemmistä projekteista suurhankkeisiin. Tällä hetkellä olemme mukana mm. P2X Solutionsin Harjavallan vihreän vedyn tuotantolaitoksen suunnittelussa sekä Keliberin akkuteollisuuden hankkeessa.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Olet jo kokenut projektiammattilainen, jolla on kertynyt näyttöjä menestyksekkäästä projektipäällikkötyöskentelystä ja/tai vastaavista projektien vaativista vetotehtävistä. Omaat tehtävään soveltuvan teknisen peruskoulutuksen (insinööri/DI) ja pystyt työskentelemään modernien CAD- ja toimistosovellusten kanssa. Arvostamme myös jonkin prosessiteollisuuden 3D-suunnittelujärjestelmän (E3D, PDMS, Smart3D, PDS, Autodesk Plant 3D, Vertex) osaamista ja/tai valmiuksia omaksua uusien ohjelmistojen käyttö.

Lisäksi toivomme sinulta:

  • asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • tiimityöskentelytaitoja
  • kirjallista ja suullista esiintymistaitoa sekä suomeksi että englanniksi

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Lehtinen, puh. 050 329 1382 tai anssi.lehtinen(a)sweco.fi ja Mika Makkonen, puh. 040 083 8099 tai mika.makkonen(a)sweco.fi.

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 30.5.2022 mennessä. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkakunnat: Helsinki, Turku, Kouvola

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 18 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap