0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2021-08-02

Liiketoiminta-alue

Teollisuus

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Teknisen turvallisuuden osaaja

Haemme teknisen turvallisuuden tiimimme vahvistukseksi

TEKNISEN TURVALLISUUDEN OSAAJAA

Tehtäväsi on toimia teknisen turvallisuuden asiantuntijana erilaisissa teollisuuden projekteissa sekä olla mukana kehittämässä yhdessä tiimin kanssa teknisen turvallisuuden palveluja. Työhösi kuuluu myös näiden palvelujen myyminen sekä toteutuksen suunnitteleminen yhdessä muiden organisaatioiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat mm. erilaiset selvitystyöt, riskitarkastelut, konsultointi, asiakirjojen laatiminen (mm. lupahakemukset ym. viranomaisasiakirjat). Erikoisalaasi voivat olla esim. prosessiturvallisuus, toiminnallinen turvallisuus, turva-automaatio tai koneturvallisuus.

Asiakkaitamme ovat mm. prosessiteollisuusyritykset, konepajat ja muut teollisuuden toimijat. Tarjoamme työtä innovatiivisessa, asiantuntevassa ja rennossa tiimissä. Lähimmät kollegasi työskentelevät Helsingissä, mutta toimivat etäyhteydet mahdollistavat tässä tehtävässä työskentelyn missä päin Suomea tahansa.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Olet aktiivinen ja toimeen tarttuva luottotekijä, joka nauttii yhteistyöstä ja yhteydenpidosta asiakkaiden kanssa. Tässä työssä pääset hyödyntämään myös järjestelmällisyyttäsi ja ryhmätyötaitojasi. Sopiva koulutus- tai kokemustausta on tekniikan alalta, esim. prosessi- tai turvallisuustekniikka. Työssä tarvitaan sekä suomen että englannin kieltä.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Eeva Punta puh. 0400 298 465, parhaiten tavoitettavissa arkipäivisin klo 15-16 välisenä aikana, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 2.8.2021 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Nivala, Oulu, Parainen, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa, Varkaus