0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2021-08-16

Liiketoiminta-alue

Teollisuus

Paikkakunta

Pori

Teollisuuden suunnittelija

Haemme Poriin

TEOLLISUUDEN SUUNNITTELIJOITA

Kasvatamme Porin toimipaikan vahvuutta ja haemme mekaanisen puolen suunnittelijoita (mm. putkisto, layout, mekaniikka) monipuolisiin teollisuuden suunnittelutoimeksiantoihin. Tehtävät sijoittuvat Poriin tai sen lähialueen teollisuuteen, joten tiimityöskentelytaidon lisäksi olet tarvittaessa valmis työskentelemään myös itsenäisesti tai osana asiakkaan organisaatiota. Työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten hankkeiden parissa Euroopan johtavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Hakijoilta edellytämme:

– Suunnittelukokemusta teollisuuden suunnittelujärjestelmillä (esim. Vertex, SolidWorks, PDMS, AutoCad, Cadmatic) ja valmiutta omaksua uusien ohjelmistojen käyttöä

– Kehittämishakuista ajattelutapaa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

– Soveltuvuutta tiimityöskentelyyn, asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

– Halua oppia ja kehittää omaa ammatillista osaamista

Porin ja sen lähialueiden teollisuuden tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävässä kokemusvuosiasi tärkeämpää on hyvät yhteistyötaidot sekä ratkaisukeskeinen asenne.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilari Silvola, puh. 040 823 3010, ilari.silvola@sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 16.08.2021 mennessä.

 Paikkakunnat: Pori