0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20220131

Liiketoiminta-alue

Teollisuus

Paikkakunta

Rauma

Swecon teollisuustoimialan asiantuntijat tuottavat asiakkaan toiminnan, tuotteiden ja teknologian kehittämisessä, laitoshankkeissa sekä tuotannossa tarvittavia konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja. Olemme vahvasti mukana kehittämässä uusiutuvan energian hankkeita.

Teollisuuden suunnittelija

Haemme Raumalle

TEOLLISUUDEN SUUNNITTELIJOITA

Liiketoiminnan kasvaessa vahvistamme Rauman toimipaikan vahvuutta ja haemme mekaanisen puolen suunnittelijoita (mm. putkisto, layout, mekaniikka) monipuolisiin teollisuuden suunnittelutoimeksiantoihin. Tehtävät sijoittuvat Raumalle tai sen lähialueen teollisuuteen, joten tiimityöskentelytaidon lisäksi olet tarvittaessa valmis työskentelemään myös itsenäisesti tai osana asiakkaan organisaatiota. Työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten hankkeiden parissa Euroopan johtavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä. Lisäksi sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan kehittämään ja kasvattamaan Rauman toimipistettä kanssamme.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Hakijoilta edellytämme:

  • Suunnittelukokemusta teollisuuden suunnittelujärjestelmillä (esim. Vertex, SolidWorks, PDMS, AutoCad, Cadmatic) ja valmiutta omaksua uusien ohjelmistojen käyttöä
  • Kehittämishakuista ajattelutapaa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Soveltuvuutta tiimityöskentelyyn, asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Halua oppia ja kehittää omaa ammatillista osaamista

Rauman ja sen lähialueiden teollisuuden tuntemus katsotaan eduksi.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Johan Saarni, puh. 040 755 7310, johan.saarni@sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 31.1.2022 mennessä.

Paikkakunnat: Rauma

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap