0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20220612

Liiketoiminta-alue

Rakennetekniikka

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Swecon rakennetekniikkatoimialan asiantuntijoiden osaaminen kattaa rakennesuunnittelun kaikki osa-alueet, kohdetyypit ja materiaalit. Tunnettuja työnäytteitämme ovat mm. Kaisatalo, Tampereen tornihotelli sekä maan suurimmat kauppakeskukset. Sweco on rakennesuunnittelun markkinajohtaja Suomessa.

Tietomallintaja / 3D-suunnittelija

Oletko urasi alkutaipaleella oleva potentiaali tai jo kokenut tietomallintamisen asiantuntija? Tule mukaan mutkattomaan joukkoomme! Haemme nyt tietomallintajaa/ 3D-suunnittelijaa monipuolisiin siltasuunnittelun hankkeisiin sekä tietomallikoordinaattorin tehtäviin. Räätälöimme tehtävänkuvan kokemustaustaasi ja kiinnostuksen kohteisiisi sopivaksi.

Toimipisteesi voi olla Tampereella, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä tai Helsingissä, joissa myös silta- ja taitorakenteiden mallinnustiimiläisiäsi työskentelee.

Swecolla pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä vaihtelevien projektiemme jäsenten kanssa yli toimialarajojen. Apunasi tehtävässä menestymiseen on mm. hyvä työyhteisö, osaavat työkaverit sekä uusien ja kehittyvien liiketoiminta-alueiden innostava ilmapiiri. Swecolla panostetaan työntekijöidemme osaamiseen, ja tarjoammekin tueksesi laaja-alaisesti oppimistasi tukevia koulutuksia. 

Monipuoliset ja merkittävät projektimme vaihtelevat pienemmistä projekteista suurhankkeisiin. Tällä hetkellä olemme mukana mm. Tunnin juna -hankkeessa.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Tehtävässä menestymisessä sinua tukee vahvat tiimityöskentelytaidot, uteliaisuus uuden oppimiseen ja tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. amk insinööri / suunnitteluassistentti). Hahmotat suuria kokonaisuuksia ja sinulla on 3D-suunnittelun ymmärrystä. Ohjelmisto-osaaminen suunnittelutyökaluista (mm. Tekla Structures) katsotaan sinulle eduksi.

Lisätiedot ja hakeminen

Heräsikö mielenkiintosi? Annamme mielellämme myös lisätietoja! Lisätietoja tehtävästä antaa Mauri Kuvaja, puh. 040 579 5681, mauri.kuvaja(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 6.6.2022 mennessä.

Paikkakunnat: Tampere, Kuopio, Oulu, Rovaniemi, Helsinki

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 18 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap