0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20211206

Liiketoiminta-alue

Teollisuus

Paikkakunta

Kuopio

Swecon teollisuustoimialan asiantuntijat tuottavat asiakkaan toiminnan, tuotteiden ja teknologian kehittämisessä, laitoshankkeissa sekä tuotannossa tarvittavia konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja. Olemme vahvasti mukana kehittämässä uusiutuvan energian hankkeita.

Tiimipäällikkö

Haemme Kuopioon

TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ

Tässä tehtävässä tulet toimimaan projekti- ja prosessitiimin esihenkilönä. Tällä hetkellä tiimissä työskentelee 5 projekti- ja prosessialan ammattilaista. Tehtävässäsi tulet vastaamaan uuden tiimin kehityksestä, verkostoitumisesta sekä asiakkuuksien hankinnasta. Esihenkilönä vastaat myös tiimisi palveluiden sekä osaamisen kehittämisestä.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Olet jo valmis projektiammattilainen ja sinulla on tehtävään soveltuva tekninen peruskoulutus. Kykenet hahmottamaan laajojakin kokonaisuuksia ja ilmaiset itseäsi selkeästi omassa organisaatiossa sekä sen sidosryhmissä. Aikaisemmat esihenkilötehtävät katsotaan tehtävässä eduksi.

Lisäksi:

  • Sinulla on hyvä kokemus teollisuuden projekti- tai asiantuntijatehtävistä
  • Olet ratkaisukeskeinen
  • Sinulla on taitoja itsesi- sekä muiden johtamiseen
  • Sovellut tiimityöskentelyyn
  • Olet asiakaslähtöinen ja vastuunottohaluinen

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Rissanen, puh. 0403040186, juho.rissanen(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 6.12.2021 mennessä.

Paikkakunnat: Kuopio

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter