0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20211129

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Turvalaitesuunnittelija

Haemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun

TURVALAITESUUNNITTELIJOITA

Toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset rataverkon ja raitioteiden turvalaitesuunnittelutehtävät – aina esisuunnittelusta käytännön toteutukseen – sekä muut asiantuntijatehtävät osana isompaa suunnitteluryhmää. Turvallisuus, kestävä kehitys ja käytettävyys kulkevat käsi kädessä turvalaitejärjestelmien suunnittelussa, ja osaamisesi sekä mielenkiintosi mukaan tehtäviisi voi kuulua mm. elementtien sijoitussuunnittelua, kaapelireittisuunnittelua ja -luettelointia, sekä hankekokonaisuuden optimointia yhteistyössä hankkeen muiden suunnittelijoiden kanssa. Toimenkuvan painotusta voidaan räätälöidä oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Kokeneena suunnittelijana toimenkuvaasi voi esimerkiksi kuulua myös projektinjohdollisia tehtäviä, kuten kustannusarviointien sekä muiden selostusten laatimista ja muuta projektien ajallista sekä taloudellista seurantaa. Projektimme ovat monialaisia ja niihin liittyy myös olennaisesti esim. tie- ja katujärjestelyiden sekä siltojen suunnittelu, joten yksi tärkeimpiä tehtäviäsi on näiden yhteensovittaminen niin liikennejärjestelmän kuin myös ympäristön kannalta.

Haemme tekijöitä Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun, mutta voit työskennellä myös muilta Sweco-paikkakunniltamme käsin.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/) ja katso video aiheesta infralaistemme kertomana:

 

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Turvalaitesuunnittelijana teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea positiivinen asenne ja oma-aloitteinen ote työhön. Lisäksi olet teknisesti näppärä, sinulla on kenties kokemusta AutoCAD-ympäristöstä ja koulutukseltasi olet DI tai sähkö-/automaatioinsinööri. Voit olla joko urasi alkutaipaleella, tai jo kokeneempi turvalaitesuunnittelija, mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta: tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa turvalaitesuunnittelijana monipuolisten suunnittelutehtävien ja merkittävien väylähankekokonaisuuksien siivittämänä!

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antavat Petri Siren, puh. 040 8622416 (Helsinki), Janne Toljola, puh. 040 8664764 (Tampere) sekä Esa Jukuri, puh. 040 0584661 (Oulu), etunimi.sukunimi(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 29.11.2021 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Nivala, Oulu, Parainen, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa, Varkaus

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter