0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2022-01-31

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Vahvavirtasuunnittelija

Haemme Helsinkiin ja muualle Suomeen 

VAHVAVIRTASUUNNITTELIJAA 

Kaipaatko urallesi uutta kipinää? Tule osaksi tulevaisuuden tekijöitä ja vahvistamaan sähkötekniikkaryhmäämme. Työskentelemme infra-alueen ja erityisesti kiskoliikenneympäristön sähkölaitteistojen asiantuntijoina ja suunnittelijoina. Toimimme niin suurjännite 110 kV, 25kV, 1500V kuin pienjännitealueella ja suunnittelemme näihin liittyen myös automaatio- ja kaukokäyttöratkaisuja. 

Tule mukaan iloiseen ja hyvähenkiseen porukkaan! Meillä pääset laajentamaan omaa osaamistasi sähkösuunnittelun ammattilaisena, osana kiskoliikennettä, yli tekniikka-alojen. Tämä on mahdollisuus kehittyä yhdessä innostuneiden ja motivoituneiden työkaverien kanssa mielenkiintoisissa ja vaihtuvissa projekteissa. Jos viestit sujuvasti englanniksi ja/tai ruotsiksi, voit halutessasi päästä mukaan myös kansainvälisiin suunnittelutehtäviimme. Sinulla on soveltuva sähköalan diplomi-insinöörin tai AMK-insinöörin koulutus. Voit olla alan konkari tai vasta urasi alussa. Arvostamme kokemusta teollisuuden tai infrapuolen sähkö- ja automaatioratkaisuista sekä suunnitteluohjelmistojen käyttöön ja käytön kehittämiseen liittyvää osaamista (CAD) 

Lisätiedot ja hakeminen

Soita tai laita minulle viesti, niin olen sinuun yhteydessä! Mikko Rislakki p. +358 040 5849319 

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 31.1.2022 mennessä. 

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa. 

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa. 

Paikkakunnat: Helsinki, Kouvola, Tampere, Riihimäki, Varkaus, Oulu, Lahti, Turku, Kuopio, Joensuu

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap