0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20220606

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Vesihuollon laitossuunnittelija

Haemme Helsinkiin, Tampereelle tai muihin kaupunkeihin (Turku ja Oulu) 

VESIHUOLLON LAITOSSUUNNITTELIJAA 

Löytyykö sinulta aikaisempaa kokemusta vesihuollon laitossuunnittelijan tehtävistä? Haluatko kehittyä yhdessä alan johtavien ammattilaisten kanssa siinä vielä paremmaksi? Swecon Vesihuolto-yksikkö on dynaaminen ja osaava vesihuollon asiantuntijaryhmä. Teemme läheistä yhteistyötä muiden Swecon yksikköjen kanssa. Meillä on halua ja taitoa hoitaa mielenkiintoisia hankkeita yhdessä ja löytää tehokkaat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin.

Suunnittelijana vastuullasi on uusien ja saneerattavien vesilaitosten, jätevedenpuhdistamoiden, pumppaamoiden, lietteenkäsittelylaitosten yms. layout-, koneisto- ja putkisto -suunnittelu. Suunnitteluvaiheet vaihtelevat esi-/hankesuunnittelusta yleissuunnitteluun ja toteutussuunnitteluun. Lisäksi tarjolla on mm. laitosten toiminnallista suunnittelua, investointikustannuslaskentaa ja tietomallikoordinaattorin tehtäviä. Työnkuva voidaan muodostaa yhdessä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Toimimme monipuolisissa vesihuollon suunnittelutehtävissä niin kunnallisella puolella kuin teollisuudessakin. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat vesihuoltolaitokset, kuten HSY, Tampereen Vesi, Porvoon Vesi ja HS-Vesi. Merkittävimmistä viimeaikaisista hankkeista mainittakoon Valkeakosken uusi pintavesilaitos, Kalajoen jätevedenpuhdistamon laajennus, Viialan alavesisäiliö sekä useat suuret jätevedenpumppaamot ja paineenkorottamot. 

Haemme suunnittelijaa ensisijaisesti Helsinkiin tai Tampereelle, mutta työpaikkasi sijainti voi olla myös Turku tai Oulu. Meillä on joustavat etätyömahdollisuudet. 

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.  

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut. 

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on halua ratkoa kanssamme asiakkaan ongelmia ja soveltuva koulutus (DI tai ins. AMK). Olet kartuttanut kokemuksesi vesihuoltoalalla esim. konsultin, vesihuoltolaitoksen, kaupungin/kunnan tai urakoitsijan palveluksessa. Toivomme sinulta kiinnostusta ja intoa kestävän ja toimintavarman vesihuollon suunnitteluun.  Odotamme sinulta kokemusta laitosrakentamisessa käytettävistä suunnitteluohjelmistoista. Tietomallipohjaisen suunnittelun ja tietomallikoordinoinnin hallinta sekä työmaakokemus katsotaan eduksi. Käytämme projekteissamme mm. AutoCad-, Vertex- ohjelmistoja. Arvostamme avoimuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta. 

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Jussi Mäenpää, puh. 050 404 3027, jussi.maenpaa(a)sweco.fi. Voit hakea tehtävään oheisen hakulinkin kautta ma 6.6.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten ethän suotta jätä hakemustasi viime hetkeen. 

Paikkakunnat: Helsinki, Tampere, Turku, Oulu

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 18 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap