0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

2021-08-16

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Pääkaupunkiseutu

Vesihuollon laitossuunnittelija

Haemme Helsinkiin,

VESIHUOLLON LAITOSSUUNNITTELIJAA

Löytyykö sinulta aikaisempaa kokemusta vesihuollon laitossuunnittelijan tehtävistä? Haluatko kehittyä yhdessä alan johtavien ammattilaisten kanssa siinä vielä paremmaksi? Jos vastasit kyllä, voisit olla oiva lisä meidän Helsingin tiimiimme. Olemme dynaaminen ja osaava vesihuollon asiantuntijaryhmä. Teemme läheistä yhteistyötä muiden Swecon yksikköjen kanssa. Meillä on halua ja taitoa hoitaa mielenkiintoisia hankkeita yhdessä ja löytää tehokkaat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin.

Suunnittelijana vastuullasi on uusien ja saneerattavien vesilaitosten, jätevedenpuhdistamoiden, pumppaamoiden, lietteenkäsittelylaitosten yms. layout-, koneisto- ja putkisto -suunnittelu. Suunnitteluvaiheet vaihtelevat esi-/hankesuunnittelusta yleissuunnitteluun ja toteutussuunnitteluun. Lisäksi tarjolla on mm. laitosten toiminnallista suunnittelua, investointikustannuslaskentaa, tietomallikoordinaattorin tehtäviä. Työnkuva voidaan muodostaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Toimimme monipuolisissa vesihuollon suunnittelutehtävissä niin kunnallisella puolella kuin teollisuudessakin. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat vesihuoltolaitokset, kuten HSY, Tampereen Vesi, Porvoon Vesi ja HS-Vesi. Merkittävimmistä viimeaikaisista hankkeista mainittakoon Valkeakosken uusi pintavesilaitos, Kalajoen jätevedenpuhdistamon laajennus, Viialan alavesisäiliö sekä useat suuret jätevedenpumppaamot ja paineenkorottamot.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on halua ratkoa kanssamme asiakkaan ongelmia ja soveltuva koulutus (DI tai ins. AMK). Olet kartuttanut kokemuksesi vesihuoltoalalla esim. konsultin, vesihuoltolaitoksen, kaupungin/kunnan tai urakoitsijan palveluksessa. Toivomme sinulta kiinnostusta ja intoa kestävän ja toimintavarman vesihuollon suunnitteluun.  Odotamme sinulta kokemusta laitosrakentamisessa käytettävistä suunnitteluohjelmistoista. Tietomallipohjaisen suunnittelun ja tietomallikoordinoinnin hallinta sekä työmaakokemus katsotaan eduksi. Käytämme projekteissamme mm. AutoCad-, Vertex- ohjelmistoja. Arvostamme avoimuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Mäenpää, puh. 050 4043027, jussi.maenpaa(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 16.8.2021 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki