0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Last application date

20220131

Liiketoiminta-alue

Infra

Paikkakunta

Useita paikkakuntia

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Vesihuollon omaisuudenhallinnan asiantuntija

Haemme

Vesihuollon omaisuudenhallinnan asiantuntijaa

Lähdimme Swecolla viime vuonna kehittämään vesihuollon omaisuudenhallinnan palveluita. Vuoden aikana on tapahtunut paljon ja toimintamme on laajentunut merkittävästi. Palveluissamme olemme panostaneet asiakaslähtöisyyteen profiloitumalla vesihuollon kollegoiksi, jotka auttavat laitoksia tarjoamaan haluttua palvelutasoa optimoiden omaisuutensa elinkaarikustannuksia. Merkittävimpiä projektejamme kuluneen vuoden aikana ovat olleet mm. Pohjois-Savon ELY-keskukselle laadittava vesihuolto-omaisuuden tilan arviointityökalu, hulevesiomaisuuden paikkatietopohjaiset kartoitus- ja kunnossapitoselvitykset sekä vuodenvaihteessa alkava Vesihuoltolaitosten kehittämisrahaston osittain rahoittama hanke ”Vesihuollon omaisuudenhallinnan toteutusopas”. Lisäksi olemme laatineet useita verkoston saneeraustarveselvityksiä ja pitkän tähtäimen taloussuunnitelmia vesilaitoksille.

Kuluneen vuoden aikana erityisesti vesihuollon data-analytiikka, hydraulinen mallinnus sekä vesihuollon talous- ja johdon konsultointi ovat työllistäneet meitä. Haemmekin näihin osa-alueisiin lisävahvistusta vesihuollon omaisuudenhallinnan tiimiin, jonka jäseniä istuu tällä hetkellä mm. Turun ja Tampereen toimistoilla. Toimintamme Suomessa on vielä nuorta ja kehitämme palveluita aktiivisesti muun muassa Swecon ulkomaan asiantuntijoiden kanssa.  Paikka tarjoaakin erinomaiset mahdollisuudet osallistua ja vaikuttaa toimintamme kehittämiseen sekä halutessa verkostoitua Swecon kansainväliseen työyhteisöön.

Olen itse ollut Swecolla nyt noin 5kk ja koen että pyyntöihini on vastattu ja sovituista lupauksista on pidetty kiinni. Jaamme yhtiön ja etenkin vesihuollon omaisuudenhallinnan tiimin kesken samat keskeiset arvot, jotka ovat asiakaslähtöisyys, kestävä kehitys ja ennen kaikkea rohkeus kokeilla uusia asioita. Koen itse tehneeni hyvän päätöksen työnantajan valinnan suhteen ja kannustaisinkin kaikkia kiinnostuneita hakemaan 🙂

Pekka Raukola
suunnittelupäällikkö, vesihuollon omaisuudenhallinta

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Vesihuoltoalan tunteminen on avaintekijä työssä menestymiseen. Katsomme eduksi vesihuoltolaitoksien kanssa tai itse vesihuoltolaitoksilla työskentelystä. Hakijoilta toivoisimme tekniikan alan koulutusta, mutta plussaksi katsomme myös mahdolliset generalistiset piirteet 😉

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Raukola, puh. 040 5476088 (arkisin 8-16 välillä), pekka.raukola(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 31.1.2022 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Nivala, Oulu, Parainen, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa, Varkaus

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Subscribe to our newsletter

Copy link
Powered by Social Snap