0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Energia

Energiantuotantomme ja -kulutuksemme on perustavanlaatuisessa murroksessa muun muassa ilmastonmuutoksen, digitalisaation ja mikrotuotannon takia. Esimerkiksi tuulivoima, aurinkovoima, pienvoimalat ja energian varastointi haastavat energian jakelujärjestelmää ja sähköverkon ohjausta. Toisaalta yhteiskunnan sähköistyminen, kuten sähköautot, ja älykkäät sähköverkot muuttavat energiankulutustamme.

 

Energiamurros

Energia-alan asiantuntijamme hallitsevat erilaiset energiaekosysteemit ja -prosessit energian tuotannosta kulutukseen, kierrätykseen ja jakeluun. Autamme tehostamaan energiajärjestelmien ja -verkostojen toimintaa sekä kehittämään alalle uusia palveluja. Samalla etsimme yhdessä ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjuntaan ja hiilineutraaliustavoitteiden saavuttamiseen.

Uusiutuva energia

Uusiutuva energia tuulivoimasta geotermiseen lämpöön tarjoaa ratkaisuja kestävään energiantuotantoon. Autamme kehittämään energiajärjestelmiä ja -palveluja, joilla tuetaan globaaleja ilmasto- ja hiilineutraaliustavoitteita.

Uusiutuva energia

Uudet teknologiat

Energia-alan murros lisää energiajärjestelmien älykkyyttä teollisuudessa, kiinteistöissä ja liikenteessä. Uudet teknologiat ja yhteistyö yli sektorirajojen mahdollistaa energian tehokkaan tuotannon, varastoinnin ja alueellisen kierrätyksen.

UI ilmastointisäädin

Riku Maidell

Kestävä ja älykäs rakentaminen

Erkki Härö

Energia-asiantuntija, teollisuus

Ole meihin yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copy link
Powered by Social Snap