Turvallistaminen

Digitalisaatio, sään ääri-ilmiöt, kaupungistuminen – yhä useampi seikka vaikuttaa rakennetun ympäristön tekniseen turvallisuuteen laajemmin kuin koskaan ennen. On kyse sitten tuotantolaitoksesta, kauppakeskuksesta, julkisesta rakennuksesta, infrahankkeesta, investointiprojektista tai korjausrakentamisesta, teknisen turvallisuuden hallinta määrittelee ajankäyttöä, laatua ja kustannuksia. Swecolla osaamme ottaa globaalit megatrendit huomioon, jotta rakennettu ympäristö, kaupungit sekä niihin suunnitellut rakenteet ja infrastruktuuri ovat turvallisia. Turvallisuuteen vaikuttavat tekijät ovat aiempaa monimutkaisempia ja kytkeytyvät toisiinsa rakennetun ympäristön eri osa-alueilla. Projektissa voi olla useita toteuttajia, mikä tuo haasteita kokonaisuuden kustannusten ja aikataulun hallintaan. Projektin turvallinen läpivienti on kuitenkin vain yksi osa turvallista rakennettua ympäristöä. Yhdessä Swecon asiantuntijoiden kanssa kokonaisvaltainen riskien ja turvallisuuden johtaminen mahdollistaa turvalliset suunnitteluratkaisut. Turvallisuuskumppanina rakennamme turvallista kaupunkia ja yhteiskuntaa.

PALVELUMME

  • Turvalliset ja kestävät rakennukset
  • Riskienhallinta
  • Kaupunkien turvallisuus
  • Raideliikenneturvallisuus
  • Teollisuus
  • Ympäristö ja muuttuva luonto
  • Energiamurros ja jakeluvarmuus
  • Tuote- ja kemikaaliturvallisuus

Turvalliset ja kestävät rakennukset

Kiinteistöissä on paljon sitä digitalisaation tuomaa teknologiaa ja automatiikkaa, joka muovaa myöskaupunkiympäristöämme. Talotekniikan, rakennetekniikan ja arkkitehtuurin suunnitteluratkaisut vaikuttavat siihen, että esimerkiksi toimistoissa, kouluissa, kauppakeskuksissa ja kodeissa on turvallista olla.

Otamme kiinteistöjen turvallisuuden huomioon niin talotekniikan suunnittelussa ja automatiikassa kuin rakennetekniikassakin. Rakennusten turvallisuus kattaa muun muassa toimivat automaatiojärjestelmät, lämmityksen ja jäähdytyksen, liikenteen melusaasteita vaimentavat rakenteet, paloturvallisuuden sekä suojan sään- ja luonnonilmiöiltä.

Tulevaisuuden kestävät rakennukset ovat turvallisia niin digitalisaation, käytön kuin muuttuvan ilmaston näkökulmasta. Myös sisäilmanlaadunhallinta on erottamaton osa turvallisen kiinteistön suunnittelua ja kunnostusta.

/siteassets/palvelumme---our-offer/tekninen-turvallisuus/060718_sweco_turvallisuus_infografiikka_paakuva_1580_1200.jpg

Lisää aiheesta

Swecon asiantuntijat ovat mukana turvallisempien kaupunkien suunnittelussa.

Yhteystiedot