Urban Energy - Kestävää energiaa

Miten erilaiset kaupunkirakenteet vastaavat ihmisten tarpeisiin ja toiveisiin, ja miten tämä vaikuttaa tapaamme suunnitella ja toteuttaa kestäviä ja houkuttelevia urbaaneja alueita nyt ja tulevaisuudessa? Tervetuloa tutustumaan Swecon Urban Insightiin, joka keskittyy vuonna 2019 urbaaniin energiaan. Urban Energy teeman alla asiantuntijamme käsittelevät kestävän kaupunkikehityksen eri puolia energiankäytöstä, uusiutuvasta energiasta ja energiatehokkuudesta. Elämämme on muuttumassa yhä tekniikkapainotteisemmaksi ja riippuvaisemmaksi sähköstä. Tarvitsemme energiaa lähes kaikkialla; liikkumiseen, turvallisuuteen, työssä ja kotona, liikenteessä ja viestinnässä. Olemme mukana keskustelemassa kaupungistumisen megatrendeistä ja suunnittelemassa yhä energiatehokkaampia kaupunkeja.

Palvelumme

  • Energian tuotanto ja jakelu
  • Uusiutuva energia
  • Energia- ja ympäristöpalvelut

Energian tuotanto ja jakelu

Kaikkialla jokapäiväisessä elämässämme tarvitsemme energiaa. Suurin osa käyttämistämme laitteista toimii sähköllä ja lämpöä tarvitsemme sekä kiinteistöjen, että teollisuuden tarpeisiin. Sweco on mukana yhteiskunnalle elintärkeässä energiantuotannossa tarjoamalla asiakkaille palveluita energiahankkeiden jokaiseen vaiheeseen.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia konsultti- ja suunnittelupalveluja myös voimalaitoshankkeisiin.  Palvelemme energiahankkeen kaikissa vaiheissa energiankulutusanalyyseistä, energiaselvityksistä ja projektien esisuunnittelusta projektien toteutukseen asti. Rakennusvaiheeseen tarjoamme myös asennus- ja rakennusvalvontaa, koulutusta sekä käyttöönoton koordinoinnin.

Asiantuntemuksemme energiantuotannossa kattaa CHP-voimalat, lauhdevoimalaitokset, kombivoimalaitokset, hiili- ja biomassakattilat, jätteenpolton, kaasutusteknologian, höyry- ja kaasuturbiinit, sähköverkot, sekä kaasun- ja öljynsiirtojärjestelmät.

Asiakkaitamme energiasektorilla ovat energiantuottajat, energiaintensiivinen teollisuus sekä laitos- ja laitetoimittajat.

/globalassets/images-570x380/570x380_our_offer_energy.jpg

Lisää Urban Insightista

.Julkaisemme Urban Energy -asiantuntijaraportteja Euroopan laajuisesti. Pääset tutustumaan myös blogeihimme ja referenssikohteisiimme energia-teeman ympärillä.

Virittäydy teemaan Urban Energy -videoilla!