Urban Energy - Kestävää energiaa

Miten erilaiset kaupunkirakenteet vastaavat ihmisten tarpeisiin ja toiveisiin, ja miten tämä vaikuttaa tapaamme suunnitella ja toteuttaa kestäviä ja houkuttelevia urbaaneja alueita nyt ja tulevaisuudessa? Tervetuloa tutustumaan Swecon Urban Insightiin, joka keskittyy vuonna 2019 urbaaniin energiaan. Urban Energy teeman alla asiantuntijamme käsittelevät kestävän kaupunkikehityksen eri puolia energiankäytöstä, uusiutuvasta energiasta ja energiatehokkuudesta. Elämämme on muuttumassa yhä tekniikkapainotteisemmaksi ja riippuvaisemmaksi sähköstä. Tarvitsemme energiaa lähes kaikkialla; liikkumiseen, turvallisuuteen, työssä ja kotona, liikenteessä ja viestinnässä. Olemme mukana keskustelemassa kaupungistumisen megatrendeistä ja suunnittelemassa yhä energiatehokkaampia kaupunkeja.

Palvelumme

  • Energian tuotanto ja jakelu
  • Uusiutuva energia
  • Energia- ja ympäristöpalvelut

Energia- ja ympäristöpalvelut

Kestävän kehityksen huomioiminen on oleellinen osa modernia suunnitteluprosessia.

Rakennushankkeiden ohjaaminen kestävän kehityksen periaatteiden ja hankekohtaisten tavoitteiden mukaisesti on moniulotteinen ja asiantuntemusta edellyttävä tehtävä, jonka energia- ja ympäristöasiantuntijamme hallitsevat.

Jokaisen toimeksiantomme tavoitteena on saavuttaa taloudelliset ja ympäristön kannalta kestävät ratkaisut. Energia- ja ympäristöasiantuntijamme sitoutuvatkin asiakkaidemme tavoitteisiin ja tutkivat mahdollisuuksia hyödyntää uusinta teknologiaa, uusiutuvaa energiaa ja käytännössä testattuja uusia innovaatioita.

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvastuullista palvelukonseptia, jossa vastaamme mm. hankkeen elinkaaritavoitteista, energiatehokkuussuunnittelusta, uusiutuvan energian hyödyntämismahdollisuuksien selvityksestä, sekä toteutuksen valvonnasta ja kiinteistön ympäristösertifioinnista.

Kehitämme innovatiivisella ja ennakkoluulottomalla asenteella ratkaisuja, jotka kantavat läpi rakennushankkeen elinkaaren ja joilla suuntaamme kohti hiilineutraalia rakentamista ja nollaenergiataloja.

/globalassets/images-570x380/570x380_our_offer_installation.jpg

Lisää Urban Insightista

.Julkaisemme Urban Energy -asiantuntijaraportteja Euroopan laajuisesti. Pääset tutustumaan myös blogeihimme ja referenssikohteisiimme energia-teeman ympärillä.

Virittäydy teemaan Urban Energy -videoilla!