0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Kohti fossiilitonta liikennettä

Suomesta ensimmäinen hiilineutraali yhteiskunta 2035 mennessä. Miten tämä toteutetaan liikenteen osalta? Mihin asioihin ja tekoihin yrityksien tulisi varautua, ennakoida ja reagoida? Tämä selviää Swecon ja Gaian veloituksettomassa tapaamisessa:

 

Kaikki mitä sinun tulee tietää fossiilittomaan liikenteeseen valmistautuessa

Hallitusohjelman (2019) tavoitteena on, että Suomi on hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä ja ensimmäinen fossiilivapaa hyvinvointiyhteiskunta. Mitä tämä tarkoittaa sinun liiketoiminnassasi ja toimialallasi? Mihin asioihin ja tekoihin yrityksien tulisi varautua, ennakoida ja reagoida fossiilittoman liikenteen suunnittelussa?

Sweco ja Gaia ovat yhdistäneet osaamisensa ja tarjoavat yrityksille näkymää tulevaisuuteen veloituksettoman tilannekatsauksen ja analyysin muodossa. Tapaamisessa pääset tutustumaan helposti omaksuttavaan tietopakettiin, josta voit poimia ideoita ja tärppejä omaan toimintaasi fossiilittoman liikenteen suunnittelussa.

Tapaamisessa pääset kuulemaan muun muassa näistä aiheista:

 1. Liikennesektorin päästöjen nykytilanne​
 2. EU:n ja kansalliset strategiat​
 3. Fossiilittoman liikenteen tiekartta​
  Valtakunnallinen liikennejärjestelmäsuunnitelma vuosille 2021-2032​
  EU:n ilmastopaketti​
 4. ​Mahdollisuudet yrityksilleKävely ja pyöräily​
  Mobility-as-a-Service (MaaS)​
  Sähköinen liikenne
  ​Raideliikenne​
  Automaattinen liikenne​
  Logistiikan digitalisaatio ja uudet ajoneuvot​
  Etätyö

Tapaamisessa selviää, kuinka hiilineutraali yhteiskunta saavutetaan ja mitä sinun yrityksesi tulisi siihen varautua. Sweco rakennetun ympäristön edelläkävijänä pystyy tukemaan yritystäsi hiilineutraaliuden tavoittelussa – suunnittelusta toteutukseen. Varaa aikasi asiantuntijoidemme kanssa pian!


Fossiiliton liikenne ja vaikutusten arviointi sekä yrityksen hiilijalan- ja kädenjälki, älykkään rakennetun ympäristön kehittäminen ja liiketoimintamallit

Analyysin fossiilittoman liikenteen tulevaisuudesta tarjoavat Swecon kestävän liikkumisen asiantuntija Petteri Nisula ja Gaialta energiamarkkinoiden ja päästölaskennan asiantuntija Tuukka Rautiainen,  innovaatioiden asiantuntija Tommi Lampikoski ja  kestävän kaupunkikehittämisen sekä siihen liittyvän uuden liiketoiminnan asiantuntija Suvi Häkämies.

Tapaamisessa keskitytään yrityksen palveluiden ja oman toiminnan hiilijalanjäljen pienentämiseen ja hiilikädenjäljen suurentamiseen, yrityksen palveluiden ja oman toiminnan konseptointiin ja erottuvuuteen sa sekä  kaupunkikehittämiseen liittyviin liiketoimintamalleihin julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuksien ja asukkaiden osallistamisen kautta.

 

Ota yhteyttä

Petteri Nisula

Liikkumisen ohjaus ja viestintä

Sinua saattaisi kiinnostaa myös