0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Logistiikan asiantuntijapalvelut

Projektinjohto ja rakennuttaminen

Logistiikan asiantuntijapalvelut

Olemme pohjoismaiden johtava logistiikan konsulttitalo tuotannon, varastojen ja terveydenhuollon sisälogistiikassa.

Sisälogistiikan kokonaisratkaisuja ja robotiikkaa

Toimiva sisälogistiikka mahdollistaa yrityksen maksimaalisen kapasiteetin hyödyntämisen materiaalivirtausta optimoimalla. Teemme logistiikan konsultointia eri kokoluokan hankkeisiin. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi valmistava teollisuus, logistiikkakeskukset, sairaalat ja terveysasemat.

Asiantuntemusta ja kokonaisratkaisuja logistiikkaan

Logistiikan asiantuntijamme ovat toteuttaneet pohjoismaissa yli 3000 toimeksiantoa, jotka sisältävät niin pieniä selvitys-, vertailu- ja kehitystöitä kuin suurempia suunnittelu- ja käyttöönottoprojekteja. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja muiden toimialojemme kanssa hyödyntäen laajaa paikallista ja kansainvälistä yhteistyöverkostoamme.

Toimimme suunnittelijoina, asiantuntijoina, projektinvetäjäjinä tai -resurssina. Projektien toteuttamiseen meillä on erinomaiset tiedot, taidot ja työvälineet. Tarvittaessa käytämme myös simulointityökaluja.

Automaatio ja robotiikka

Automaatio ja robotiikka lisääntyvät voimakkaasti ja trendi näkyy läpinäkyvyyden ja jäljitettävyyden vaatimuksien kasvussa koko sisälogistiikan toimitusketjussa. Automaation lisääminen mahdollistaa toiminnan kapasiteetin nostamisen maksimitasolle sekä usein myös joustavuuden sopeuttaa toiminta muuttuviin tarpeisiin.

Tunnemme alan teknologiat ja tunnistamme niiden soveltamismahdollisuudet yli toimittajarajojen.

Parempi kilpailukyky toimivan sisälogistiikan avulla

Tehostamme yrityksen toimintaa kehittämällä tuotantomenetelmiä ja tuotannon ohjausta mm. Leanin kaltaisilla työkaluilla. Etsimme ratkaisuja asiakkaan kilpailukyvyn parantamiseen esimerkiksi prosessien kehittämisen, optimaalisen layoutin, logistiikan automaation tai erilaisten järjestelmien avulla.

Terveydenhuollon kohteissa asiantuntijamme ovat apuna parantamassa tuottavuutta sujuvilla henkilö- ja materiaalivirroilla. Suunnittelemme ja kehitämme sairaaloiden logistiikkajärjestelmiä kuten putkipostijärjestelmiä sekä jäte- ja pyykkikuiluratkaisuja. Olemme olleet mukana useissa mobiili- ja kuljetusrobotteihin sekä varastoautomaatteihin liittyvissä hankkeissa.

Jukka Rautiainen

Projektinjohto ja Lean

Ville Ruuskanen

Logistiikka ja robotiikka

Jesse Turkka

Prosessien kehittäminen, data-analytiikka, ICT

Rami Syrjä

Varastoautomaatio ja robotiikka

Henri Ahlqvist

Prosessien kehittäminen ja layout muutokset

Ota yhteyttä

Vastaamme mieltänne askarruttaviin kysymyksiinne
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.