0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

  • Meillä on suunnitelma

    Uskomme, että perusta hiilineutraalille Suomelle rakennetaan suunnittelupöydillä. Haastamme itsemme, asiakkaamme ja koko Suomen mukaan matkalle kohti kestävämpää yhteiskuntaa.

Meillä on suunnitelma

Swecolla arkkitehdit, insinöörit ja eri alojen kestävyysasiantuntijat työskentelevät yhdessä suunnitellen tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpiä ratkaisuja. Monipuolinen osaamisemme on merkityksellisempää kuin koskaan aiemmin, sillä sen avulla autamme asiakkaitamme ja yhteiskuntaa valmistautumaan ilmastonmuutokseen, kaupungistumiseen ja digitalisaatioon. 

Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että edistämme seuraavan sukupolven energiaratkaisuja, kuten paikallista energian tuottamista, passiivi- ja nollaenergiataloja ja energiaa luovuttavia aktiivitaloja. Huolehdimme omalta osaltamme, että rakennetun ympäristön ja teollisuuden hankkeissa suuret päätökset tehdään niiden alkuvaiheessa, jolloin pystymme vaikuttamaan eniten hankkeiden elinkaareen, toimivuuteen, muunneltavuuteen, energiatehokkuuteen, materiaalivalintoihin – ja sitä kautta hiilijalanjälkeen. Pidämme velvollisuutenamme tuoda asiakkaillemme jatkuvasti esiin kestävän kehityksen mukaisia ratkaisumahdollisuuksia, kohteen koosta ja luonteesta riippumatta. 

Uskomme, että perusta hiilineutraalille Suomelle rakennetaan suunnittelupöydillä. Haastamme itsemme, asiakkaamme ja koko Suomen mukaan matkalle kohti kestävämpää yhteiskuntaa. 

Näkökulmakirjoitukset

Kestävä kehitys ja vastuullisuus on kaiken osaamisemme ytimessä.

Kohti kestävämpää yhteiskuntaa

Yhdessä asiakkaidemme ja 17 500 asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä.

Asiakkaidemme menestys on meille ensiarvoisen tärkeää.  Siksi jokainen tiimi ja yksittäinen asiantuntijamme työskentelee läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ymmärtääkseen heidän erityistarpeitaan ja hyödyntääkseen omaa osaamistaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme eduksi.

Etkö löydä etsimääsi? Ole meihin yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copy link
Powered by Social Snap