Korjausrakennesuunnittelu

Rakentamisen painopiste Suomessa siirtyy uudisrakentamisesta täydennys-, lisä- ja korjausrakentamiseen etenkin pääkaupunkiseudulla. Tämän suuntauksen ennustetaan jatkuvan. Korjausrakentaminen kasvaa arvion mukaan 2 prosentin vauhtia ja vuosittaisen korjaamisen arvo kasvaa nykytasolta 4 miljardilla eurolla vuoteen 2030 mennessä.

Swecon korjausrakentamisen palvelut kattavat kaikki kiinteistöjen, teollisuuskohteiden sekä infran korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Keskeisimmät palvelumme ovat peruskorjausten, laajennusten ja korotusten rakennesuunnittelu sekä vuokralais- ja käyttötarkoituksen muutoksiin liittyvä rakennesuunnittelu.

Asiantuntemuksemme on käytössä hankkeen alkuvaiheista kiinteistöjen ylläpitoon saakka. Olemme vahva ja kilpailukykyinen korjausrakentamisen suunnittelija. Swecon laaja-alainen asiantuntijuus ja yli 800 rakennesuunnittelijaa takaavat sen, että pärjäämme hyvin isoissa ja monimuotoisissakin korjaus- ja uudisrakennuskohteissa.

Mukana niin pääkaupunkiseudun kärkihankkeissa kuin pienemmissäkin hankkeissa ympäri Suomen

Asiantuntijoillamme on kokemusta kaikenkokoisten hankkeiden korjausrakentamisen suunnittelusta aina Olympiastadionin kaltaisista suurhankkeista pienempiin kohteisiin ympäri Suomen.

Meillä on runsaasti kokemusta keskusta-alueen arvokiinteistöjen korjaus- ja muutoshankkeista sekä sairaalakiinteistöjen korjaussuunnittelusta.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää