Betonirakenteiden suunnittelu

Tarjoamme asiakkaillemme betonirakenteiden laaja-alaista ja palkittua asiantuntemusta. Olemme osallistuneet alan pitkäaikaiseen kehitystyöhön, joka jatkuu aktiivisena omien ja asiakkaidemme kehityshankkeiden sekä tutkimus- ja oppilaitosyhteistyön kautta.

Osaamisemme kattaa kaikki betonirakenteisiin liittyvät palvelut: jännitetyt rakenteet, paikallavalettavat rakenteet, elementtirakenteet, silta- ja infrarakenteet, kustannuslaskentapalvelut, materiaaliominaisuudet, kuntotutkimukset, rakenteiden tarkastukset ja korjaustekniikat.  
 
Kohteemme ovat hyvin monipuolisia; asuinrakennuksia, toimitiloja, sairaaloita, kauppakeskuksia ja kouluja. Toimimme myös teollisuuden ja tuotantolaitosten sekä infrarakenteiden, kuten siltojen ja patojen betonirakenteiden suunnittelussa esimerkiksi tuulivoimaloiden perusrakenteiden suunnittelussa. 

Olemme Suomen suurin toimija jännitettyjen paikallavalurakenteiden suunnittelussa ja tarjoamme suunnittelupalveluja aina konseptikehityksestä toteutussuunnitteluun ja olemassa olevien rakenteiden kapasiteettianalyyseihin. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää