Rakennesuunnittelu

Rakennuksiin on sitoutunut suurin kansallisvarantomme. Terveelliset, turvalliset ja elinkaaritavoitteet täyttävät rakenneratkaisumme takaavat rakennusten pitkän iän.

Rakenteiden suunnittelu

Swecon talonrakentamisen innovatiiviset ja yhteistyökykyiset rakennesuunnittelijat, monialainen osaamisemme ja laaja verkostomme mahdollistavat parhaan mahdollisen palvelun kaikkialla Suomessa.

Tunnemme hyvin kaikki kantavat rakennusmateriaalit. Osaamisellamme varmistamme terveelliset ja elinkaaritavoitteet täyttävät rakenneratkaisut. Hallitsemme nykypäivän laskenta- ja mallinnustyökalut ja olemme ajan tasalla nopeasti muuttuvien viranomaismääräysten kehityksessä. Suunnittelemme rakenneratkaisuja vallitsevien tuotantotekniikoiden ehdoilla. Osallistumme myös aktiivisesti rakennusalan ja tekniikan kehittämiseen.

Toimimme rakennesuunnittelijana erilaisissa kohteissa, maan merkittävimmistä ja palkituista haasteellisista kohteista pienempiin ja perinteisempiin hankkeisiin. Rakennesuunnitteluosaamisemme kattaa kaikki talonrakentamisen alueet: asuin-, terveydenhuolto-, kaupalliset- sekä vapaa-ajan rakennukset.

Asiantuntijamme ymmärtävät loppukäyttäjien erityisvaatimukset ja auttavat asiakkaitamme sopivimpien ja kustannustehokkaimpien ratkaisujen löytämisessä. Olemme myös onnistuneesti toteuttaneet lukuisia vaativia suunnittelukohteita ulkomailla.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää