Teräsrakennesuunnittelu

Olemme Suomen suurin teräsrakennesuunnittelija ja yli sata suunnittelijaamme työskentelevät teräsrakenteiden parissa päivittäin.

Teräsrakenteiden asiantuntija

Teräsrakennesuunnittelu on vaativaa erikoissuunnittelua, jossa kärkiosaajamme räätälöidyissä suunnittelutiimeissä toteuttavat kotimaisia ja kansainvälisiä hankkeita yhteistyössä rakennuttajien, rakennusliikkeiden, urakoitsijoiden, laitetoimittajien ja muiden suunnittelualojen kanssa. Swecon suunnittelemia teräsrakennekohteita löytyy jokaisesta maanosasta ja mukana on paljon tunnustusta saaneita kohteita. 

Swecon kansainvälinen teräsrakenneosaaminen kattaa talonrakentamisen, teollisuusrakentamisen, voimalaitosten, siltojen, voimajohtolinjojen, mastojen sekä muiden teräsrunkojen ja erityyppisten laitetukien, säiliöiden, siilojen ja kanavien suunnittelun. Swecon teknisen laskennan osastot vastaavat erityisen vaativista suunnittelutehtävistä, kuten muun muassa poikkeuksellisten luonnonilmiöiden simulointi ja olemassa olevien rakenteiden kapasiteettitarkastelu simuloimalla, kun rakennusnormien mukaiset kapasiteetit ylittyvät käyttötavan tai kuormitusten muutosten johdosta. 

Tietomallintamisen edelläkävijänä käytössämme ovat uusinta tekniikkaa edustavat tietomallipohjaiset suunnittelujärjestelmät rakenteiden analysointiin, optimointiin, dokumentointiin sekä aikataulujen, kustannusten ja suurten kokonaisuuksien hallintaan. Suunnittelujärjestelmiä kehitetään määrätietoisesti yhdessä asiakkaiden ja ohjelmistotoimittajien kanssa. 

Olemme olleet mukana suunnittelemassa useita palkintoja voittaneita kotimaisia ja kansainvälisiä kohteita. Swecon teräsrakenteiden huippuasiantuntijamme ja kansainvälinen asiantuntijaverkostomme mahdollistavat parhaan palvelun kaiken kokoisiin kohteisiin kaikkialla maailmassa. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää