ARKKITEHTUURI JA YHDYSKUNTASUUNNITTELU

Swecon arkkitehdit luovat kestäviä rakennettuja ympäristöjä, joissa on hyvä elää, tehdä työtä ja asua. Toimistomme suunnittelutoiminnassa yhdistyvät suomalaisen ja eurooppalaisen arkkitehtisuunnittelun arvojen ja perinteiden tuntemus jatkuvaan osaamisen ja näkemyksen kehittämiseen muuttuvassa toimintaympäristössä ja yhteiskunnassa. Olemme helposti lähestyttävä, palveleva ja asiakkaan tilanteeseen huolella perehtyvä kumppani, jonka asiantuntemukseen ja toimitusvarmuuteen voi luottaa. Tarjoamme laaja-alaista arkkitehdin ammattitaitoa ja vuosikymmenten kokemusta kaiken tyyppisiin hankkeisiin maankäytön suunnittelusta rakennussuunnittelun pienimpiin yksityiskohtiin saakka. Pyrkimyksiämme ovat siivittäneet kilpailumenestys ja palkinnot Suomessa ja kansainvälisissä hankkeissa.

PALVELUMME

 • Rakennussuunnittelu
 • Maankäytön suunnittelu
 • Sisustussuunnittelu
 • Kaupunkisuunnittelu

RAKENNUSSUUNNITTELU

Kestävyyden, käytettävyyden ja kauneuden vaatimukset ovat edelleen olemassa ympäristömme kehittämisessä. Yhteiskunnassamme niistä voidaan johtaa vaatimusten, muuttujien ja vaikutusten verkosto, jossa arkkitehti tekee ratkaisuja monitahoisen yhteistyön keskiössä.

Olemme suuri joukko lahjakkaita ja kokeneita suunnittelijoita ja asiantuntijoita. Siksi voimme toimittaa varmuudella huippuosaamista monella rakennussuunnittelun osa-alueella. Syvää erikoistumista vaativia rakennustyyppejä edustavat esimerkiksi sairaalat. Niiden ja muiden laajojen ja julkisten hankkeiden, kuten hoito- ja hoivarakennusten lisäksi huomattava osa työstämme on toimisto- ja liike- sekä asuinrakennusten suunnittelua. Suunnittelemme myös kirjastoja, kouluja ja muita julkisia opetus- ja kulttuurirakennuksia sekä joukkoliikenne-, teollisuus-, laboratorio- ja tutkimusrakennuksia.

Keskeisimpiä asiakkaitamme ovat maamme tärkeimmät rakennuttajat julkiselta ja yksityiseltä sektorilta sekä pääkaupunkiseudun yleishyödylliset asuntorakennuttajat.

/globalassets/images-570x380/570x380_our_offer_architecture.jpg

 • Heikki
  Laherma
  Sairaalat ja terveydenhuolto
  +358 40 081 0241
  Yäurgä ivrfgv
 • Mikko
  Vuorenhela
  Sairaalat ja terveydenhuolto, toimitilat
  +358 40 9000 354
  Yäurgä ivrfgv
 • Nicola
  Ugas
  SAIRAALAT JA TERVEYDENHUOLTO, KANSAINVÄLISET HANKKEET
  +358 40 507 0982
  Yäurgä ivrfgv
 • Anne
  Lehtinen
  Asuminen, myös opiskelija- ja palveluasuminen
  +358 40 713 0835
  Yäurgä ivrfgv

OTA YHTEYTTÄ