Talin Tenniskeskus

Talin Tennishalli, useaan otteeseen laajennettu Euroopan suurin tennishalli on jälleen laajennuksen tarpeessa. Asiantuntijamme ovat kartoittaneet laajennus- ja oheispalveluiden tarpeet tiiviin työpajatyöskentelyn avulla.

FAKTAT

PROJEKTI

Tennishallin oheistoimintojen tilavaatimusten kartoitus sekä uusien kenttien suunnittelu

VUOSI

LAAJUUS

4900 m²

PROJEKTI

Talin Tennishalli on palvellut asiakkaitaan vuodesta 1976 ja laajennuksia on tehty jo neljä kertaa. Nyt aulatilat, puku- ja pesutilat sekä ravintolapalvelu ovat laajennuksen ja modernisoinnin tarpeessa.

Asiantuntijamme kutsuivat yhteen kaikki hallissa toimivat kumppanit; pelaajat, valmentajat sekä palvelun tarjoajat, suunnittelemaan tulevaisuuden tarpeita laajennuksen toteuttamiseksi.

Työpajasta saadun palautteen mukaisesti laajennus jaettiin kahteen osaan. Sisääntuloaula ja puku-sekä peseytymistilat modernisoidaan ja uudet tenniskentät rakennetaan erilliseen rakennukseen. Tällä tavoin saadaan säilytettyä tennishallin ulkokentät nykyisillä paikoillaan. Tenniskenttälaajennus tullaan upottamaan osittain kallioiseen mäkeen, jolloin sen massivisuutta saadaan minimoitua ja puistomaista sisäänkäyntiä korostettua.