0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Korjausrakentamisen arkkitehtisuunnittelu

Olemassa olevien kiinteistöjen rakennussuunnittelu luo vankan pohjan tilojen toiminnalliselle kehittämiselle ja tilamuutoksille. Autamme toteuttamaan korjausrakentamisen hankkeet käyttäjälähtöisesti ja kustannustehokkaasti. Samalla varmistamme, että korjausrakentaminen on uudisrakentamista järkevämpää kustannusten, toiminnan ja ympäristön kannalta.

Monialaista osaamista korjauskohteiden arkkitehtisuunnitteluun

Hyödynnämme korjaus- ja tilamuutoskohteiden rakennussuunnittelussa Swecon monialaista osaamista, muun muassa energiatehokkuudesta. Tuomme arkkitehtisuunnitteluun uusia näkökulmia myös kansainvälisestä verkostostamme. Ohjaamme koko suunnittelutiimiä hallitusti kohti yhteisiä tavoitteita, mikä varmistaa suurten ja pienten kohteiden ketterän ja luotettavan toteutuksen. Lue lisää myös uudisrakennuskohteiden arkkitehtisuunnittelusta.

Digitaaliset työkalut havainnollistavat suunnitteluratkaisuja

Hyödynnämme korjauskohteiden tietomallipohjaisessa arkkitehtisuunnittelussa havainnollisia digitaalisia työkaluja, kuten virtuaalista ja lisättyä todellisuutta. Tiedon visualisointi auttaa vertailemaan eri vaihtoehtoja, ymmärtämään monimutkaisia kokonaisuuksia ja tekemään tietoon perustuvia päätöksiä. Samalla tuetaan vuorovaikutusta ja viestintää tilojen tulevien käyttäjien, kiinteistönomistajan ja muiden sidosryhmien kanssa.

 

Ole meihin yhteydessä

Katariina Kosonen

arkkitehti, pääsuunnittelija

Ole meihin yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.