INFRASTRUKTUURI

Nykyaikaisessa urbanisoituneessa yhteiskunnassa kestävästi ja kustannustehokkaasti suunniteltujen infrapalvelujen tarve on suurempi kuin koskaan aikaisemmin. Swecon asiantuntijat suunnittelevat kaupunki- ja teollisuusalueita sekä liikennejärjestelmiä, jotka helpottavat ihmisten jokapäiväistä elämää. Turvallisuus, kestävä kehitys ja käytettävyys kulkevat käsi kädessä suunnittelussamme. Olemme yksi Suomen suurimmista toimijoista infrastruktuurin, liikkumisen ja kaupunkisuunnittelun parissa sekä johtava raideliikenteen asiantuntija. Suunnittelemme kaikkea katu- ja ratahankkeista siltoihin sekä kaupunki- ja teollisuus kohteita, kuten toreja, pysäköinti- ja teollisuusalueita, terminaaleja sekä satamia. Laaja-alaisella suunnittelullamme parannamme liikkumista tulevaisuuden yhteisöissä ja kaupungeissa. Suunnittelussa otamme huomioon kohteen koko elinkaaren. Siihen kuuluu myös varautuminen mahdollisiin olosuhteiden ja liikennemäärien muutoksiin tulevaisuudessa. Toteutamme projektit tehokkaasti nykyaikaisilla työvälineillä, tavoitteena tuottaa parasta arvoa rahalle, turvallisuudesta tinkimättä.

Palvelumme

  • Liikennesuunnittelu
  • Rata- ja raitiotiesuunnittelu
  • Ratatekniikka
  • Tie- ja katusuunnittelu
  • Turvallisuus ja -riskienhallinta
  • Maastomittaukset ja maaperätutkimukset
  • Geotekniikka
  • Sillat ja rakenteet
  • Tietomallinnus

Maastomittaukset ja maaperätutkimukset

Tuotamme laadukkaita, kustannustehokkaita ja monipuolisia mittausalan palveluja viimeisintä teknologiaa hyödyntäen. Kokenut ja ammattitaitoinen mittaushenkilöstömme palvelee kaikissa maaston mittaukseen liittyvissä tehtävissä. 

Palvelutarjontamme kattaa lähes kaikki mittausalan tuotteet ja palvelut infrahankkeen suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon aikana. Tarjoamme alan parasta osaamista ja kokonaisvaltaisia asiantuntijapalveluja ympäristön rakentamis-, suunnittelu-, analysointi- ja ylläpitotehtäviä varten. 

Tarjoamme alan parasta osaamista ja kokonaisvaltaisia asiantuntijapalveluja ympäristön rakentamis-, suunnittelu-, analysointi- ja ylläpitotehtäviä varten. Keskeisiä mittauspalveluitamme ovat mm. maastomallimittaukset, geodeettiset mittaukset, laserkeilaus, opastin- ja estemittaukset sekä paikkatieto-asiantuntijapalvelut. 

Toteutamme myös maaperä- ja pohjatutkimukset laadukkaasti haastavissakin olosuhteissa nykyaikaisen erikoiskaluston voimin. Teemme pohjatutkimuksia lähtötiedoksi rata-, tie- ja katurakentamisen sekä asuin- ja teollisuusalueiden rakentamisen tarpeisiin.  

/globalassets/images-570x380/570x380_our_offer_infrastructure.jpg

OTA YHTEYTTÄ