KORJAUSRAKENTAMINEN JA ASIANTUNTIJAPALVELUT

Tavoitteenamme on edistää olemassa olevan kiinteistökannan arvon nousemista ja varmistaa toiminnallamme rakennushankkeiden elinkaaritehokkaan toteuttamisen. Asiantuntijapalvelut kattavat kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Turvaamme asiakkaillemme luotettavien rakentamisen tieto- ja tutkimuspalveluiden saannin. Tarjoamme laadukkaita palveluita aina tutkimuksista suunnitteluun, rakennuttamispalveluihin, tietomallintamiseen sekä kustannus- ja määrähallintaan. Toimeksiantomme koostuvat yksittäisistä asiantuntijatehtävistä aina mittavien hankkeiden korjaussuunnitteluun. Palveluihimme kuuluu mm. sisäilmaston laadunhallinta, betonitekniset tutkimukset, kustannus- ja määrähallintapalvelut sekä rakennushankkeiden elinkaarilaskelmat ja kannattavuuslaskelmat.

Palvelumme

  • Korjausrakennesuunnittelu
  • Sisäilmaston laadunhallinta
  • Betonitekniset tutkimukset
  • Taitorakenteiden asiantuntijapalvelut
  • Kustannus- ja määrähallintapalvelut
  • Projektinjohto ja Rakennuttaminen

Betonitekniset tutkimukset

Asiantuntijoidemme vahvalla betoniteknisellä osaamisella tarjoamamme palvelut kattavat rakennusmateriaaleihin, materiaalitekniikkaan sekä uudis- ja korjausrakentamiseen liittyviä tutkimus-, kehitys- ja testauspalveluita.

Pitkällä kokemuksella suoritamme yksityiskohtaisia vauriokartoituksia ja ammattitaitoisella kuntotutkimuksella rakenteen nykytilan. Betonitekninen osaamisemme tarjoaa avun vaikeissakin ongelma- ja vaurioselvitystapauksissa. Asiantuntijamme palvelevat myös tuotekehitykseen, materiaalitekniikkaan ja tuotannon laadunvalvontaan ja -varmistukseen liittyvissä kysymyksissä.

Betonitekniset testauspalvelumme kattavat betonin, rakenteiden, kovettuneen betonin, betonituotteiden ja rakennusmateriaalien kelpoisuus- ja hyväksyntäkokeet, betonin suhteitukset ja ennakkokokeet sekä betoni- ja kivituotteiden testaukset. Toimintamme perustuu vahvaan laatulähtöiseen ajatteluun ja betonilaboratoriomme osalta keskeisimmät testaustoiminnan osat on akkreditoitu.

/globalassets/images-570x380/570x380_our_offer_building_service_systems.jpg

PROJEKTIMME

Tutustu monipuolisiin korjausrakentamisen palveluihimme alla olevien esimerkkiprojektiemme kautta.

OTA YHTEYTTÄ