KORJAUSRAKENTAMINEN JA ASIANTUNTIJAPALVELUT

Tavoitteenamme on edistää olemassa olevan kiinteistökannan arvon nousemista ja varmistaa toiminnallamme rakennushankkeiden elinkaaritehokkaan toteuttamisen. Asiantuntijapalvelut kattavat kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Turvaamme asiakkaillemme luotettavien rakentamisen tieto- ja tutkimuspalveluiden saannin. Tarjoamme laadukkaita palveluita aina tutkimuksista suunnitteluun, rakennuttamispalveluihin, tietomallintamiseen sekä kustannus- ja määrähallintaan. Toimeksiantomme koostuvat yksittäisistä asiantuntijatehtävistä aina mittavien hankkeiden korjaussuunnitteluun. Palveluihimme kuuluu mm. sisäilmaston laadunhallinta, betonitekniset tutkimukset, kustannus- ja määrähallintapalvelut sekä rakennushankkeiden elinkaarilaskelmat ja kannattavuuslaskelmat.

Palvelumme

  • Korjausrakennesuunnittelu
  • Sisäilmaston laadunhallinta
  • Betonitekniset tutkimukset
  • Taitorakenteiden asiantuntijapalvelut
  • Kustannus- ja määrähallintapalvelut
  • Projektinjohto ja Rakennuttaminen

Kustannus- ja määrähallintapalvelut

Tarjoamme ammattitaitoista ja asiakkaan liiketoimintaa tukevaa kokonaisvaltaista rakennushankkeen kustannus- ja määrätietopalvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Edistämällä asiakkaan kilpailukykyä tuottamalla päätösten ja toiminnan perustaksi rakennustaloudellisia laskelmia ja analyysejä tehokkaasti, asiakkaalle jää enemmän aikaa suunnitteluun, hinnoitteluun ja päätöksentekoon. Olemme arvostettu ja luottamuksellinen yhteistyökumppani.

Palveluihimme kuuluvat kustannushallinta, määrähallinta, rakennusriidat, korjausrakentaminen, kannattavuuslaskelmat, pika PTS sekä elinkaarilaskelmat.  

/globalassets/images-570x380/570x380_our_offer_building_service_systems.jpg

PROJEKTIMME

Tutustu monipuolisiin korjausrakentamisen palveluihimme alla olevien esimerkkiprojektiemme kautta.

OTA YHTEYTTÄ