KORJAUSRAKENTAMINEN JA ASIANTUNTIJAPALVELUT

Tavoitteenamme on edistää olemassa olevan kiinteistökannan arvon nousemista ja varmistaa toiminnallamme rakennushankkeiden elinkaaritehokkaan toteuttamisen. Asiantuntijapalvelut kattavat kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Turvaamme asiakkaillemme luotettavien rakentamisen tieto- ja tutkimuspalveluiden saannin. Tarjoamme laadukkaita palveluita aina tutkimuksista suunnitteluun, rakennuttamispalveluihin, tietomallintamiseen sekä kustannus- ja määrähallintaan. Toimeksiantomme koostuvat yksittäisistä asiantuntijatehtävistä aina mittavien hankkeiden korjaussuunnitteluun. Palveluihimme kuuluu mm. sisäilmaston laadunhallinta, betonitekniset tutkimukset, kustannus- ja määrähallintapalvelut sekä rakennushankkeiden elinkaarilaskelmat ja kannattavuuslaskelmat.

Palvelumme

  • Korjausrakennesuunnittelu
  • Sisäilmaston laadunhallinta
  • Betonitekniset tutkimukset
  • Taitorakenteiden asiantuntijapalvelut
  • Kustannus- ja määrähallintapalvelut
  • Projektinjohto ja Rakennuttaminen

Korjausrakennesuunnittelu

Olemme mukana rakentamassa Suomen kiinteistökantaa kestävälle tasolle. Tavoitteenamme on suunnitella terveellisiä ja turvallisia asumisympäristöjä kustannustehokkaasti.

Tarjoamme kokonaisvaltaisesti asiantuntijapalveluita rakennuksen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Kokeneilla ja ammattitaitoisilla asiantuntijoillamme on pitkä kokemus mittavien ja monipuolisten korjauskohteiden suunnittelusta. Rakennetekniikan asiantuntijamme vastaavat korjausrakennesuunnittelusta hankkeissa, jotka edellyttävät vaativia muutoksia rakenteisiin.

Erikoisosaamisemme kattaa sekä yksittäiset asiantuntijatehtävät että mittavien hankkeiden korjaussuunnittelutehtävät. Vahvuuksiamme ovat mm. rakennusfysikaaliset selvitykset, rakennuttamis- ja valvontatehtävät sekä kuntotutkimukset ja -selvitykset.

/globalassets/images-570x380/570x380_our_offer_building_service_systems.jpg

PROJEKTIMME

Tutustu monipuolisiin korjausrakentamisen palveluihimme alla olevien esimerkkiprojektiemme kautta.

OTA YHTEYTTÄ