PROJEKTINJOHTO JA RAKENNUTTAMINEN

Kustannustehokas. Laadukas. Toimiva. Turvallinen. Elinkaarikestävä. Nämä ovat vain muutamia keskeisiä tavoitteita tämän päivän rakennushankkeissa. Me Swecolla uskomme vahvaan projektinjohto- ja rakennuttamisosaamiseen ja sen merkitykseen asiakkaan tavoitteiden saavuttamisessa. Kokemuksen, näkemyksen ja vahvan asiantuntijuuden avulla huolehdimme siitä, että kokonaisuudesta tulee osien summaa suurempi. Meitä ohjaavat vastuullisuus ja sitoutuneisuus sekä vahva halu kehittää jatkuvasti toimintaamme.

Palvelumme

  • Talonrakennuttaminen
  • Infrarakennuttaminen
  • Teollisuusrakennuttaminen
  • Terveydenhuolto
  • Talotekninen rakennuttaminen
  • Hankekehityspalvelut
  • Muut konsulttipalvelut

Talonrakennuttaminen

Tarjoamme luotettavaa rakennuttamista aktiivisella otteella. Hoidamme tilaajan kaiken kokoiset projektit tarveselvitysvaiheesta suunnitteluttamiseen, käyttöönottoon ja ylläpitoon. Palvelumme kattavat kustannushallinnan, aikataulutuksen, hankinnat, laadun sekä riskienhallinnan. Toimimme asiantuntijoina myös PJP-toteutuksessa. Kohteitamme ovat muun muassa kauppakeskukset, terminaalit ja asemat, toimitilat, hotellit ja asuinrakennukset.

Olemme sekä tietomallintamisen että uusien toteutusmuotojen soveltamisessa Suomen johtavia yrityksiä. Käyttöönotto- ja muuttokoordinaattorimme huolehtivat myös kohteesta valmistumisen jälkeen, siten että käyttöönotto toteutuu suunnitellusti. Asiakkaitamme ovat sekä julkinen että yksityinen sektori.

Rakennutamme tietomallipohjaisesti

Toteutamme hankkeen BIM-pohjaisesti hyödyntäen tietomalleja monipuolisesti koko rakennuksen elinkaaren ajan. Rakennuttamisen asiantuntijana valitsemme hankkeeseen oikeat ratkaisut ja menetelmät aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Johtavana tietomallipohjaisen rakennuttamisen asiantuntijana olemme mukana lukuisissa edelläkävijähankkeissa, kuten Finavian terminaalien laajennushankkeessa, Kainuun uudessa sairaalassa, Länsimetrossa, Pisararadassa sekä lukuisissa uudis- ja perusparannuskouluhankkeissa.

/globalassets/images-570x380/570x380_our_offer_project_management.jpg

PROJEKTEJAMME

Tutustu vahvaan ja monipuoliseen projektinjohto- ja rakennuttamisosaamiseemme alla olevien esimerkkiprojektiemme kautta.

OTA YHTEYTTÄ