PROJEKTINJOHTO JA RAKENNUTTAMINEN

Kustannustehokas. Laadukas. Toimiva. Turvallinen. Elinkaarikestävä. Nämä ovat vain muutamia keskeisiä tavoitteita tämän päivän rakennushankkeissa. Me Swecolla uskomme vahvaan projektinjohto- ja rakennuttamisosaamiseen ja sen merkitykseen asiakkaan tavoitteiden saavuttamisessa. Kokemuksen, näkemyksen ja vahvan asiantuntijuuden avulla huolehdimme siitä, että kokonaisuudesta tulee osien summaa suurempi. Meitä ohjaavat vastuullisuus ja sitoutuneisuus sekä vahva halu kehittää jatkuvasti toimintaamme.

Palvelumme

  • Talonrakennuttaminen
  • Infrarakennuttaminen
  • Teollisuusrakennuttaminen
  • Terveydenhuolto
  • Talotekninen rakennuttaminen
  • Hankekehityspalvelut
  • Muut konsulttipalvelut

Terveydenhuolto

Swecon terveydenhuollon rakennuttamispalvelut kattavat palvelukokonaisuuden aina tarveselvitysvaiheesta rakennuksen elinkaaren aikaiseen käyttöön ja ylläpitoon asti.

Asiantuntijamme ovat kokeneita projektinjohdon ja rakennuttamisen ammattilaisia, jotka ymmärtävät terveydenhuollon vaativat tarpeet rakennushankkeissa. Asiantuntijoidemme joukossa on myös terveydenhuollon ammattilaisia, jotka ymmärtävät rakennuttamisosaamisen lisäksi tulevaisuuden toimintaprosessien vaatimukset.

Terveydenhuollon logistiikkapalvelut täydentävät rakennuttamispalveluitamme ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua.

Kehitämme Suomen edistyksellisimpiä sairaalalogistiikan ratkaisuja. Suunnittelemme sairaaloihin logistiikkakonsepteja, joista asiakkaamme voivvat valita heille sopivan ratkaisun tarpeidensa mukaan. Automaatio- ja robotiikkaratkaisut logistiikan eri vaiheissa tuovat säästöjä ja vähentävät epäergonomista työtä logistiikka- ja hoitohenkilöstöltä.

Tunnemme digitalisaation edelläkävijöinä uusimmat teknologiat.

Työskentelemme samanaikaisesti useissa terveydenhuollon hankkeissa ja hyödynnämme kokemustamme ja verkostoamme sairaalasuunnittelun ja -rakentamisen kovimmista trendeistä ja ratkaisuista.  Meillä on kokemusta myös yhteistoiminnallisista toteutusmuodoista ja hyödynnämme hankkeissamme monipuolisia menetelmiä kuten fasilitoituja työpajoja sekä VR-teknologian mahdollisuuksia.

 

/globalassets/images-570x380/570x380_our_offer_project_management.jpg

PROJEKTEJAMME

Tutustu vahvaan ja monipuoliseen projektinjohto- ja rakennuttamisosaamiseemme alla olevien esimerkkiprojektiemme kautta.

OTA YHTEYTTÄ