RAKENNESUUNNITTELU

Sweco on rakennesuunnittelun ylivoimainen markkinajohtaja Suomessa. Suunnittelemme kestäviä rakennuksia, joissa on turvallista asua, harrastaa ja työskennellä sekä siltoja, joissa on turvallista liikkua. Kokonaisvaltaisella osaamisellamme, niin paikallisesti kuin globaalin verkostomme avulla, varmistamme parhaat rakennetekniset ratkaisut kaikenkokoisiin hankkeisiin. Maanlaajuisesti Swecolla toimii yli 800 rakennesuunnittelijaa.

PALVELUMME

  • Rakennetekninen suunnittelu ja konsultointi
  • Korjaus- ja täydennysrakentaminen
  • Rakennetekniikan simuloinnit ja analyysit
  • VDC- ja tietomallipalvelut

Rakennetekninen suunnittelu ja konsultointi

Rakennukset rakennetaan rakennesuunnitelmilla. Onnistuneen rakentamisen edellytyksenä ovat toimivat, turvalliset, terveet ja kokonaistaloudellisesti optimoidut rakenteet. Suunnittelemme kestäviä rakennuksia, joissa on turvallista asua, työskennellä ja harrastaa.

Kokonaisvaltaisella osaamisellamme varmistamme, että rakenteet ovat yhteensopivia rakennuksen tilasuunnittelun ja esteettisten tavoitteiden kanssa. Tietomallintamisen, digitaalisten palveluidemme sekä erilaisia olosuhteita ja käyttötilanteita ennustavien simulointien avulla löydämme asiakkaillemme elinkaaritehokkaimmat toteutusvaihtoehdot.

Olemme rakennesuunnittelun selkeä markkinajohtaja Suomessa ja palvelumme kattavat kaikki rakennesuunnittelun osa-alueet, kohdetyypit ja materiaalit. Meillä on myös vahvaa kokemusta vaativista kansainvälisistä suunnittelukohteista eri puolilla maailmaa.

TUTUSTU PALVELUIHIMME:

RAKENNESUUNNITTELU - TEOLLISUUDEN RAKENNESUUNNITTELU

BETONIRAKENTEET - TERÄSRAKENTEET - PUURAKENTEET

JÄLKIJÄNNITETYT RAKENTEET - JULKISIVURAKENTEET

SILTARAKENTEET - HANKEKEHITYS - TIETOMALLIKOORDINOINTI

 

/siteassets/palvelumme---our-offer/rakennetekniikka/projektit/flamingo/flamingo2_570_380.jpg

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!