0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Energiatehokkuus

Palvelut taloyhtiöille

Taloyhtiöiden energiatehokkuus

Taloyhtiöillä on runsaasti mahdollisuuksia säästää energiakustannuksissa sekä parantaa E-lukua ja asumismukavuutta. Swecon puolueettomat energiaselvitykset ja vertailuanalyysit auttavat sinua tekemään taloudellisesti sekä asumisviihtyvyyden ja terveellisen asuinympäristön näkökulmasta kannattavimmat päätökset. Tyypillisiä selvitettäviä ratkaisuja ovat esimerkiksi uusiutuvan energian hankkeet kuten maalämpö, aurinkoenergia tai ilmanvaihdon lämmöntalteenotto (LTO) sekä julkisivujen lisäeristäminen tai energiatehokkaiden ikkunoiden kannattavuusanalyysit.

Vastaamme energiatehokkuusprojekteista alusta loppuun asti avaimet käteen -periaatteella. Asiantuntijamme huolehtivat asiakkaan edusta varmistamalla tavoitteiden saavuttamisen. Toimimme energiatehokkuusprojekteissa projektinjohdossa, suunnittelu- ja valvontatehtävissä.

LÄHETÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ tarjoukset.taloyhtiopalvelut@sweco.fi

Sweco on energiatehokkuuden huippuasiantuntija!

Kestävä kehitys on olennainen osa modernia suunnitteluprosessia. Energia-asiantuntijamme ohjaavat rakennus- ja kaupunkikehityshankkeita moniulotteisesti kohti energiatehokkaasti toimivia kokonaisuuksia.

Markus Hyttinen

Linjajohtaja, suunnittelu

Maalämpöratkaisut

Tutustu Swecon ainutlaatuiseen maalämpöratkaisutpalveluun.

Maalämpö Sweco

Löysitkö etsimäsi?

Ole meihin yhteydessä tai jätä tarjouspyyntö.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copy link
Powered by Social Snap