TALOTEKNIIKKA

Hyviä sisäolosuhteita pidetään helposti itsestäänselvyytenä, mutta usein kiinteistöissä kaikki ei toimi tarkoituksenmukaisesti. Swecon kahdensadan talotekniikka-ammattilaisen tuottama LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatiosuunnittelu, sekä monipuoliset elinkaaripalvelumme varmistavat kiinteistöille tavoitteiden mukaiset sisäolosuhteet ja energiataloudelliset ratkaisut. Tavoitteenamme on aina kiinteistöjen käytön ja ylläpidon helppous, pitkä käyttöikä ja investointien kannattavuus.

Palvelumme

  • LVIJ–suunnittelu
  • Palokonsultointi ja Palonsammutusjärjestelmät
  • Sähkö-, tele-, turva- ja AV-suunnittelu
  • Valaistussuunnittelu
  • RAU-palvelut
  • Energia- ja ympäristöpalvelut
  • Sisäilmaston laadunhallinta
  • Talotekniikkapalvelut

Energia- ja ympäristöpalvelut

Kestävän kehityksen huomioiminen on oleellinen osa modernia suunnitteluprosessia.

Rakennushankkeiden ohjaaminen kestävän kehityksen periaatteiden ja hankekohtaisten tavoitteiden mukaisesti on moniulotteinen ja asiantuntemusta edellyttävä tehtävä, jonka energia- ja ympäristöasiantuntijamme hallitsevat.

Jokaisen toimeksiantomme tavoitteena on saavuttaa taloudelliset ja ympäristön kannalta kestävät ratkaisut. Energia- ja ympäristöasiantuntijamme sitoutuvatkin asiakkaidemme tavoitteisiin ja tutkivat mahdollisuuksia hyödyntää uusinta teknologiaa, uusiutuvaa energiaa ja käytännössä testattuja uusia innovaatioita.

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvastuullista palvelukonseptia, jossa vastaamme mm. hankkeen elinkaaritavoitteista, energiatehokkuussuunnittelusta, uusiutuvan energian hyödyntämismahdollisuuksien selvityksestä, sekä toteutuksen valvonnasta ja kiinteistön ympäristösertifioinnista.

Kehitämme innovatiivisella ja ennakkoluulottomalla asenteella ratkaisuja, jotka kantavat läpi rakennushankkeen elinkaaren ja joilla suuntaamme kohti hiilineutraalia rakentamista ja nollaenergiataloja.

/globalassets/images-570x380/570x380_our_offer_installation.jpg

PROJEKTEJAMME

Tutustu monipuolisiin talotekniikan palveluihimme alla olevien esimerkkiprojektiemme kautta.

OTA YHTEYTTÄ