0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Kemikaaliturvallisuus

Tarjoamme mittavaa toksikologista ja juridista asiantuntemusta tuotteiden markkinoille saattamiseksi ja parhaan mahdollisen strategisen lähestymistavan löytämiseksi.

Olemme erikoistuneet tuoteturvallisuuteen, siihen liittyvän lainsäädännön kehittymisen seurantaan sekä velvoitteiden täyttämisen ratkaisuihin. Monialainen asiantuntijajoukkomme koostuu toksikologeista, ekotoksikologeista, juristeista sekä luonnon- ja ympäristötieteilijöistä.

Suoritamme yli kymmenen vuoden kokemuksella REACH-asetukseen sekä BPR– eli biosidiasetukseen liittyviä tehtäviä, kuten REACH-rekisteröintejä, PPORD-ilmoituksia, konsortiohallintoa, tehoainehyväksyntä- ja valmistelupahakemuksia, lupamenettelyjä ja altistumisskenaarioiden laadintaa. Juristimme seuraavat puolestanne velvoitteitanne lainsäädännön kehittyessä ja laativat lupaprosesseihin liittyvät mahdolliset vastineet sekä muutoksenhakuasiakirjat.

 

Prosessiturvallisuuden osalta olemme erikoistuneet

  • kemikaalilupahakemusten
  • riskinarviointien
  • turvallisuusvaatimusselvitysten laadintaan.
  • Lisäksi laadimme puolestanne tehokkaasti ja asiantuntemuksella käyttöturvallisuustiedotteet (KTT), kemikaali-ilmoitukset, luokitukset ja pakkausmerkinnät sekä kosmetiikan turvallisuusarvioinnit ja CPNP-ilmoitukset.
BioEnergo

Tutustu tuoteturvallisuustiimiimme!

Tuoteturvallistiimimme Swecolla tarjoaa monialaista osaamista. Tiimin erikoisuutena on se, että hankkeeseen voidaan ottaa lakiasiantuntija aina omasta tiimistä.

Ole meihin yhteydessä!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.