0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Kemikaaliturvallisuus

Tarjoamme kemikaaliturvallisuuden kokonaisvaltaista osaamista ammattitaidolla. Meiltä  löytyy mittavaa toksikologista ja juridista asiantuntemusta tuotteiden markkinoille saattamiseksi ja parhaan mahdollisen strategisen lähestymistavan löytämiseksi.

Olemme erikoistuneet kemikaaliturvallisuudessa erityisesti tuoteturvallisuuteen, siihen liittyvän lainsäädännön kehittymisen seurantaan sekä velvoitteiden täyttämisen ratkaisuihin. Monialainen kemikaaliturvallisuuden asiantuntijajoukkomme koostuu toksikologeista, ekotoksikologeista, juristeista sekä luonnon- ja ympäristötieteilijöistä.

Suoritamme yli kymmenen vuoden kokemuksella REACH-asetukseen sekä BPR– eli biosidiasetukseen liittyviä tehtäviä, kuten REACH-rekisteröintejä, PPORD-ilmoituksia, konsortiohallintoa, tehoainehyväksyntä- ja valmistelupahakemuksia, lupamenettelyjä ja altistumisskenaarioiden laadintaa. Juristimme seuraavat puolestanne kemikaaliturvallisuuteen liittyviä velvoitteitanne lainsäädännön kehittyessä ja laativat lupaprosesseihin liittyvät mahdolliset vastineet sekä muutoksenhakuasiakirjat.

 

Prosessi- ja kemikaaliturvallisuuden osalta olemme erikoistuneet

  • kemikaalilupahakemusten
  • riskinarviointien
  • turvallisuusvaatimusselvitysten laadintaan.
  • Lisäksi laadimme puolestanne tehokkaasti ja asiantuntemuksella käyttöturvallisuustiedotteet (KTT), kemikaali-ilmoitukset, luokitukset ja pakkausmerkinnät sekä kosmetiikan turvallisuusarvioinnit ja CPNP-ilmoitukset.
BioEnergo

Tutustu tuoteturvallisuustiimiimme!

Tuoteturvallisuustiimimme Swecolla tarjoaa monialaista osaamista. Tiimin erikoisuutena on se, että hankkeeseen voidaan ottaa lakiasiantuntija aina omasta tiimistä.

Auli Kostamo

Kemikaaliturvallisuus

Katriina Huumonen

Toksikologia

Aleksis Ahvensalmi

Kemikaalilainsäädäntö

Käyttöturvallisuustiedotteet

Ole meihin yhteydessä!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.