0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Due Diligence

Hankekehityksen palvelut

Due Diligence

Due Diligence -palveluiden tavoitteena on tarjota asiakkaalle kokonaiskuva kohteesta tai kohteista mahdollisten kiinteistötransaktioiden tai ylläpitotoimintojen tueksi.

Toimeksiantojen laajuus vaihtelee aina yksittäisistä kiinteistöistä kokonaisiin kansallisiin kiinteistösalkkuihin. Kiinteistöt voivat olla mitä vain kiinteistötyyppiä miltä vain aikakaudelta.

Teknisen Due Diligence (TDD Technical Due Diligence) -selvityksen tavoitteena on kuvata kohteen seuraavan kymmenen vuoden teknistaloudelliset riskit, niihin liittyvät suositellut toimenpiteet, niin kustannusarviot budjetointia varten sekä muita asiakkaalle tärkeitä kiinteistön liittyviä havaintoja.

Vastaavasti teknisen selvityksen lisänä tai täysin erillisenä selvityksenä on mahdollista suorittaa ympäristöasioihin liittyvä Due Diligence (Environmental Due Diligence), joka kuvaa kohteen ympäristöasioihin, kuten pilaantuneisiin maihin, liittyviä aiheita. Näitä selvityksiä kutsutaan yhdessä Technical & Environmental Due Diligence tai TEDD. Selvityksestä laaditaan asiakkaalle suomen- tai englanninkielinen loppuraportti, jossa havainnot ovat esitetty siten, että ne palvelevat asiakasta transaktioneuvotteluissa tai ylläpitotoiminnan suunnittelussa mahdollisimman hyvin.

Mikael Wichmann

Yksikönjohtaja, Kiinteistöt

Kristian Markkanen

Projektipäällikkö

Ota yhteyttä

Vastaamme mieltänne askarruttaviin kysymyksiinne
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.