0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Kauppalantie 20 linjasaneeraus

Kauppalantie 20 linjasaneeraus

Linjasaneerauksen hankesuunnittelu aloitettiin hyvissä ajoin Kauppalantie 20:ssä. Sweco vastasi kohteessa hanke- sekä toteutussuunnittelusta ja urakkavaiheen valvonnasta. Hanke eteni suunnitelmallisesti ja sovitun aikataulun mukaan.

Kauppalantie 20 on rakennettu vuonna 1960. Kiinteistössä oltiin varauduttu ajoissa taloyhtiön linjasaneeraukseen ja suunnittelu haluttiin tehdä huolella.

Linjasaneeraus aloitettiin kattavalla hankesuunnitelmalla, jota täydennettiin lisäselvityksillä. Sweco hoiti myös toteutussuunnittelun, johon kuului pohjakuvien ajantasaistaminen. Myös pää- ja LVI-valvonta tuli Swecolta.

Urakka toteutettiin perinteisenä putkiremonttina ja vesi- ja sähkönousut sijoitettiin porrashuoneeseen. Asumismukavuutta lisättiin kylpyhuoneiden vesikiertoisella lattialämmityksellä, myös kellaritiloissa tehtiin pieniä tilamuutoksia. Taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä olivat aktiivisia ja hanke eteni suunnitelmallisesti sovitun aikataulun mukaan. Tietokatkoksilta vältyttiin ja kustannukset pystyttiin minimoimaan, koska koko suunnitteluprosessin ajan samat avainhenkilöt vastasivat hankkeesta. Urakka valmistui keväällä 2018.

 

Copy link
Powered by Social Snap