10 kivaa syytä hakea Swecolle töihin

Lue miksi sinun kannattaa laittaa hakemus meille jo tänään!

  1. Mutkaton työskentelytapa. Meillä on matala hierarkia ja tiimit päätöksenteon keskiössä. Meillä saa keskittyä projekteihin ja suunnittelutyöhön.  

  2. Alan huiput. Meillä pääset työskentelemään timanttisten osaajien kanssa. Kollegalta saa aina apua ja tukea – ketään ei jätetä yksin. Meillä on myös syntynyt pitkäikäisiä ihmissuhteita: työkaveria on kiva nähdä myös vapaa-ajalla.

  3. Kiinnostavimmat projektit. Osaamisesi kehittyy työskennellessäsi haastavien asiakasprojektien parissa. Tsekkaa mielenkiintoiset referenssit ja ajankohtaiset uutiset.

  4. Teet työtä, jolla on merkitys. Meillä pääset tekemään suunnitelmia, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan ja rakennettuun ympäristöön kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. 

  5. Työskentely laiturin nokassa? Meillä panostetaan etätyöskentelymahdollisuuksiin ja tuetaan sujuvaa työn ja yksityiselämän yhdistämistä. Lue tarina tunturin kupeesta. 

  6. Oletko utelias? Niin mekin! Uteliaisuus onkin yksi Swecon arvoista ja sitä vaalimme työssämme. Jotain suurempaa syntyy, kun insinööritaidot ja uteliaisuus yhdistyvät. 

  7. Urakehitys nousuun! Sweco Akatemia järjestää mm. projektipäällikkö- ja esimieskoulutusta nuorille osaajille. Vuosittain starttaa myös suosittu Young Talents -ohjelma. 2021 starttaa myös kestävä kehitys -teemainen Kasvun paikka -traineeohjelma!

  8. Kolottaako kahvihammas? Sweco tarjoaa työntekijöilleen ilmaiset kahvit, lounasedun sekä monia muita henkilöstömme arvostamia etuja.

  9. Vapaus ja vastuu. Molempia sopivassa suhteessa!

  10. Maailma avoinna. Swecolaisia on yhteensä 17 500 ympäri Euroopan. Kansainvälisestä urasta kiinnostunut nuori konsultti voi hakea esimerkiksi työvaihtoon ja projekteihin ulkomaille. 
/siteassets/ura_fi/opiskelijoille/traineetyypit.png