0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Kesätyöhakumme 2022 on avattu! 

Sinulla on nyt mahdollisuus napata kesän ylivoimaisesti paras kesäduuni! Meille kesätyöntekijät ovat tulevaisuuden suunnittelijoita, joista pidämme hyvää huolta heti alkumetreiltä asti.

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullisessa kesäduunikampanjassa ja tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä kesäharjoittelijoille. 

Tsekkaa kesän parhaat kesäduunit täältä  ja hae meille kesätöihin. Kannattaa olla myös nopea, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Milka Keuru, teollisuuden sähkötiimi

Kesäkuussa 2021 aloitin harjoittelun teollisuustoimialalla ja tunsin itseni tervetulleeksi taloon ensimmäisestä päivästä lähtien. Avoimen ilmapiirin ansiosta apua oli helppo pyytää vierustovereilta ja Helsingin toimistokin oli vain puhelinsoiton päässä. Mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn, joustava työaika sekä työympäristö antoivat tilaisuuden nauttia työnteon lisäksi myös lämpimistä kesäpäivistä!

Fagerström Valtteri, katusuunnittelu

Olen viihtynyt hyvin kesätöissä Swecolla, ilmapiiri on ollut avoin ja todella mukava. Ensimmäisestä päivästä alkaen olen päässyt osallistumaan monipuolisiin ja kiinnostaviin projekteihin, vaikka kokemusta ei aikaisemmin olekaan vastaavista tehtävistä. On ollut hienoa että työkaverit ja esimies ovat voineet luottaa minuun ja työskentelyyni.  Kaikkein parasta on ollut vastuun saaminen työssä.

Komulainen Riku, sähkösuunnittelu

Kesä 2021 sujui tosi hyvin Swecolla. Pääsin tekemään kesän aikana monipuolisia sähkösuunnittelutehtäviä, sekä kuntoarvion.

Työkaverit ovat opettaneet monia hyödyllisiä taitoja suunnitteluun, myös paljon sellaista, mitä koulussa ei ole opetettu. Parasta Swecolla on hyvä ilmapiiri, mahdollisuus kehittyä ja jatkankin nyt opinnäytetyön tekemistä Swecolla työn ohella.

Vaikuttava kaupunki -podcast

Kaupunki vaikuttaa hyvinvointiimme enemmän kuin uskommekaan. Swecon Vaikuttava kaupunki -podcastissa toimittaja Riku Rantala keskustelee vaihtuvien asiantuntijavieraiden kanssa hyvän elämän ympäristöistä.rnrnVaikuttava kaupunki -podcastin toisella tuotantokaudella toimittaja Riku Rantala keskustelee jälleen hyvän elämän ympäristöistä asiantuntijavieraiden kanssa. Aiheina ovat muassa avoin data, kaupunkiluonto, valo, ruoka ja liikenne.  Uudet jaksot ovat kuunneltavissa 14.9. alkaen.

Vaikuttava kaupunki -podcast

Jäikö joku asia askarruttamaan? Tsekkaa useimmin meiltä kysytyt kysymykset.

Kuinka paljon opiskelijoita rekrytoitte vuosittain?

Kesätöissä ja harjoittelussa meillä on vuosittain noin sata opiskelijaa. Harjoittelun tai kesätöiden jälkeen valtaosa jää tekemään töitä opintojen ohella ja useat tulevat meille valmistumisensa jälkeen vakituisesti töihin.

Onko Swecolla mahdollista jatkaa tuntitöissä kesän jälkeen?

Kyllä, jopa 80% kesätyöntekijöistä jatkaa meillä kesätyön jälkeen tuntitöissä. Swecolla voit työskennellä joustavasti opintojen ohella.

Miten tärkeitä opintosuoritukset ovat kesätyöhaussa?

Katsomme hakemuksesi kokonaisuutta, eli hakemuskirjettä, CV:tä sekä opintosuorituksia. Arvosanoja tärkeämpää on mitä kursseja olet tehnyt, eli onko tehtävän kannalta oleelliset kurssit suoritettu.

Onko Swecolla mahdollista tehdä opinnäytetyö?

Kyllä, Swecolla tehdään paljon oppinäytetöitä, monesti meille tullaan kesätöihin ja jatketaan siitä osa-aika työllä ja tehdään vielä opinnäytetyökin. Opinnäytetyö sovitaan tilanteen mukaan esimiehen kanssa.

Jos en löydä itselleni sopivaa avointa kesätyöpaikkaa, kannattaako lähettää avoin hakemus?

Ilman muuta, esihenkilömme käyvät säännöllisesti läpi myös avoimia hakemuksia. Kerrothan hakemuksessasi että olet kiinnostunut erityisesti kesätöistä.

Kiinnostaako harjoittelupaikka tai kesätyö Swecolla? Ota meihin yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copy link
Powered by Social Snap