Rakentaminen 2021 webinaari

/siteassets/ura_fi/tapahtumakalenteri/rakentaminen-2021_770_380.jpg

Rakentaminen 2021 webinaari

25 marraskuuta 2020 - 26 marraskuuta 2020
Hei opiskelija tai vastavalmistunut! Ilmoittaudu kuulolle tulevaisuuswebinaariin.

Tuolla edessä se siintää – uusi normaali. Rakentaminen 2021-tapahtumassa annetaan rakennusalan yliopisto-opiskelijoille visioita, työkaluja ja kohtaamisia kohti työelämää.

Tervetuloa mukaan 25.11 klo 16-18 järjestettävään Ihmisen ja koneen välinen työnjako – ja luovuuden tulevaisuus -webinaariin.

Huippualustajana aiheeseen toimii tietokirjailija ja luova johtaja Henri Hyppönen. Mukana myös Swecon teknologiapäällikkö Eetu Partala sekä kestävän kehityksen johtaja Mia Andelin. Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu heti mukaan TÄSTÄ.

Yritysosuudessa Sweco ja alan muut edelläkävijäyritykset esittelevät käynnissä olevia hankkeitaan ja pohtivat esimerkkien kautta, mitä tulevaisuuden työ heillä tarkoittaa. Uuden sähköisen työkalun avulla opiskelija voi tapahtuman aikana myös jättää haluamilleen yrityksille perustiedot itsestään harjoittelu- tai harjoitustyömahdollisuuksia varten.

Tapahtuma on tarkoitettu rakennusalan opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Heistä tulee isoina rakennetun ympäristön ammattilaisia, mm. suunnittelijoita, urakoitsijoita, ylläpitäjiä, kehittäjiä ja omistajia. Särmää porukkaa, joka vastaa usein jo kesäharjoitteluissaan oikeasta tekemisestä ja merkittävistä summista. Ja jotka siis sananmukaisesti tulevat rakentamaan tulevaisuuttamme tästä aina 2060-luvulle saakka.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Rakennuslehti, Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ja Tampereen Rakentajakilta TARAKI. Tapahtuma on järjestetty aiemmin menestyksekkäästi jo kolme kertaa. Koronasta johtuen tapahtuma toteutetaan nyt ensimmäistä kertaa virtuaalisesti!