Tapaa työntekijöitämme

Swecon työntekijöinä olemme helposti lähestyttäviä ja asiakkaisiimme sitoutuneita, arvostettuja asiantuntijoita. Uskomme uteliaisuuden sekä tekniikan ja suunnittelun positiiviseen voimaan. Yhdessä nämä luovat tien kohti kestävämpää yhteiskuntaa.

 • Kokeneet rakennesuunnittelun osaajat teollisuuden parissa: Miska Knuutila ja Matti Mielonen

  Millaista on työskenellä Suomen johtavassa rakennesuunnittelun yrityksessä? Minkälaisiin projekteihin Swecolla pääsee mukaan ja millaista on työskennellä kansainvälisissä projekteissa? Projektipäällikkö Miska Knuutila ja projektikoordinaattori Matti Mielonen kertovat videolla omasta työstään.

  /siteassets/ura_fi/miska.jpg
 • Kesätöissä Swecolla: Nico Nuccio nauttii työssä oppimisesta

  Nico Nuccio oli rakennesuunnitteluharjoittelijana kesällä 2019 Swecolla Porvoon toimistolla. Kesän jälkeen hän jatkoi opintojen ohella osa-aikaisesti. Nicon työnkuvaan kuuluu pääosin korjauspuolen suunnittelua, eli paljon piirtämistä ja rakenteiden mitoitusta. Katso, mitä Nico kertoo työstään Swecolla!

   

  /siteassets/ura_fi/nico-nuccio.jpg
 • Mikko Raninen nauttii työstään pyöräliikennesuunnittelijana

  Mikko Raninen työskentelee viihtyisämmän kaupunkiympäristön puolesta ja suunnittelee jo seuraavia kaupunkipyöräasemia Helsinkiin. Hän nauttii työstään, jolla on oikeasti merkitystä. Hänen työn jälkensä näkyy kaikkien meidän ympärillä liikkuessamme kaupunkialueilla.
  /siteassets/ura_fi/opiskelijoille/mikko_raninen.jpg
 • Rakennesuunnittelija Tomi Norokivi ja projektipäällikkö Simo Vanhakartano syttyvät korjausrakentamisen haasteista

  Rakennesuunnittelija Tomi Norokiven ja projektipäällikkö Simo Vanhakartanon mielestä korjausrakentamisen suunnittelu on mielenkiintoisempaa kuin työskentely uudisrakennussuunnittelun parissa. Swecolla työskentelyssä parasta on hyvä työilmapiiri ja esimiestyö sekä laajat mahdollisuudet kehittää osaamistaan.

   Materiaalien ja rakenneratkaisujen vaihtelu on valtavaa korjausrakentamisessa, ja sen takia se on itselle paljon kiinnostavampaa kuin uudisrakentaminen. Pääsee tekemään todella mielenkiintoisia projekteja, se viehättää.” 
  - Tomi Norokivi, rakennesuunnittelija 

  ”Korjausrakentamisessa kestävä kehitys on totta. Niin kauan, kun voidaan vanhoja rakennuksia parantaa – joko korjata tai täydennysrakentaa – se on tosi positiivista.” 
  - Simo Vanhakartano, projektipäällikkö 

  /siteassets/ura_fi/tomi-norokivi-480_270.jpg
 • Työ tarjoaa ryhmäpäällikölle jatkuvasti uusia haasteita

  Swecolla on monenlaisia haasteellisia työtehtäviä, joissa pääsee käyttämään myös luovuutta. Ryhmäpäällikkö Nina Komun mukaan suunnittelussa tarvitaan intoa, luovuutta ja etenkin halua oppia ja ymmärtää asioita. Katso, mitä Nina kertoo työstään Swecolla.

  /siteassets/ura_fi/nina_komu_480_270.jpg
 • On hienoa nähdä, mitä lisäarvoa virtuaalitodellisuus tuo suunnittelijoiden työhön ja asiakasprojekteihin

  Swecolla työskenteli kesällä 2018 lähes 140 uutta kesätyöntekijää. On ollut upeaa olla yksi heistä. Uuden tiedon ja teknologian janoisena olen saanut mahdollisuuden työskennellä ison organisaation digitalisaation kehittämisen parissa ja osana huippudigitiimiä, joka on opettanut minulle todella paljon.

  Katso video ja tutustu Miikkaan blogissamme.

   

  /siteassets/ura_fi/opiskelijoille/miikka_heinonen_480_270.jpg