Työskentely Swecolla

Millaista on työskennellä Swecolla? Meille swecolaisille on tärkeää mutkaton ilmapiiri ja osaavat kollegat – ja mikä muu? Lue 10 eri näkökulmaa!

 1. Alan huiput.

  Kun kysymme, mikä on parasta Swecolla työskentelyssä, useimmiten mahtavat ja fiksut kollegat nousevat ykköseksi. Talossamme on valtava määrä erilaista osaamista – verkottuminen talon sisällä kannattaa!

 2. Mutkaton työskentelytapa.

  Meillä on matala hierarkia, ”flätti organisaatio” kuten swecolaiset tapaavat asian ilmaista. Olemme asettaneet tiimit päätöksenteon keskiöön. Meillä saa keskittyä projekteihin ja suunnittelutyöhön. 

 3. Teet työtä, jolla on merkitys.

  Meillä pääset tekemään suunnitelmia, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan ja rakennettuun ympäristöön kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Julkaisemme Urban Insight -näkemyksiä kestävään kaupunkikehitykseen. Otamme julkisesti kantaa siihen, minkälaista on turvallinen ja kestävä arki tulevaisuuden kaupungeissa.

 4. Maailma avoinna.

  Swecolaisia on yhteensä 17 500 ympäri Euroopan, ja Suomessa meitä on 27 paikkakunnalla 2 500 henkeä. Kansainvälinen organisaatio tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä ulkomailla – tai vaihtaa Suomen sisällä toimipistettä elämäntilanteen muuttuessa.

 5. Kehityksen kärjessä.

  Tulevaisuuden ympäristöt muuttuvat koko ajan – siksi meidän täytyy itsekin muuttua koko ajan ja olla askeleen edellä. Digitalisaatio ja älykkäät työkalut ovat osa suunnittelijan arkea Swecolla. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja otamme käyttöön uusia työkaluja ja menetelmiä. 
 1. Oma urapolku.

  Iso talo mahdollistaa monenlaiset urapolut. Voit edetä suunnittelijasta projektipäälliköksi – tai jos kaipaat uudenlaisia työtehtäviä, tarjoamme mahdollisuuden työskennellä toisella toimialalla. Tuemme myös henkilökohtaista kehittymistä: Sweco Akatemia tarjoaa runsaan määrän erilaisia koulutuksia, joista suosituimpia ovat muun muassa Esimiesluotsi- ja projektipäällikkökoulutukset. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

 2. Kiinnostavimmat projektit.

  Olemme mukana monenlaisissa ja monen kokoisissa projekteissa, Suomessa ja ulkomailla. Tutustu referensseihimme täällä >>

 3. Työskentely laiturin nokassa?

  Olemme joustava työnantaja. Meillä panostetaan etätyöskentelymahdollisuuksiin ja tuetaan sujuvaa työn ja yksityiselämän yhdistämistä. Lue tarina tunturin kupeesta >>

 4. Oletko utelias?

  Niin mekin! Uteliaisuus onkin yksi Swecon arvoista ja sitä vaalimme työssämme. Jotain suurempaa syntyy, kun insinööritaidot ja uteliaisuus yhdistyvät.

 5. Kolottaako kahvihammas?

  Sweco tarjoaa työntekijöilleen ilmaiset kahvit, lounasedun sekä monia muita henkilöstömme arvostamia etuja.


Yllä olevassa kuvassa oululaisia rakennetekniikan osaajia keväällä 2019.