Iida Vakkuri nimitetty Sweco Finlandin kehitysjohtajaksi

/siteassets/uutiset-2021/iida-vakkuri_770_380.jpg

Iida Vakkuri nimitetty Sweco Finlandin kehitysjohtajaksi

14 toukokuuta 2021
Vakkurin päätehtäviin kuuluu Swecon strategisten kehityshankkeiden edistäminen.

”Haluamme Swecolla erottautua asiakaslupauksellamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaitamme varten. Tähän perustuu myös uusi strategiamme, jonka mukaan tuotamme asiakasarvoa vastuullisella kestävän kehityksen otteella, hyödynnämme digitalisaation ja tiedolla johtamisen mahdollisuudet ja samalla kehitämme koko klusterin tuottavuutta ja yhteistyön tapoja. Haluamme kehittää myös tarjontaamme siten, että laaja-alainen osaamisemme on entistä paremmin asiakkaidemme saatavilla. Iida Vakkurilla on kokemusta strategian edistämisestä sekä liiketoiminnan ja yhteistyön kehittämisestä ja olen erittäin iloinen, että saimme hänet Swecolle viemään näitä asioita eteenpäin yhdessä muiden swecolaisten kanssa”, Sweco Finlandin maajohtaja Markku Varis sanoo.

Iida Vakkurilla on laaja-alainen kokemus asiakas- ja myyntityöstä sekä liikkeenjohdon konsultoinnista ja kehittämisestä. Swecolle Vakkuri siirtyy Korkia Consulting Oy:stä.

”Odotan todella paljon, että pääsen tutustumaan swecolaisiin ja swecolaiseen osaamiseen. Swecolla ratkotaan rakennetun ympäristön ja teollisuuden kompleksisia haasteita. Ratkaisevassa asemassa ovat tällöin ihmiset ja heidän osaamisensa. Tavoitteena on lähteä luomaan entistä vahvempaa yrityskulttuuria ja valjastamaan osaamisemme siten, että asiakkaiden haasteisiin pystytään vastaamaan entistä jouhevammin ja laaja-alaisemmin”, Iida Vakkuri kertoo.

Vakkuri aloitti kehitysjohtajana Swecolla 3.5.2021.