0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Sweco valittiin Nokian uuden Home of Radio -kampuksen rakennesuunnittelijaksi

Teknologiayhtiö Nokia rakennuttaa Ouluun uudet toimitilat. Kaksiosainen uudisrakennus kattaa sekä tuotekehitys-, toimisto- että tuotantotiloja ja rakennustyöt valmistuvat vuoden 2025 aikana.

Nokian tontin pinta-ala Linnanmaan-Ritaharjun alueella on noin 91 000 neliömetriä ja toimitilojen pinta-ala noin 55 000 neliömetriä.  Alue sijoittuu Oulun yliopiston teknillisen tiedekunnan välittömään läheisyyteen, täydentäen elinkeinoelämän ja tiedeyhteisön välistä luontaista ekosysteemiä alueella.  Muuntojoustavuus sekä käyttäjä- ja funktiolähtöisyys ovat suunnittelutyön keskiössä.

Sweco vastaa koko kohteen vaativasta rakennesuunnittelusta sekä toimistosiiven LVIS-suunnittelusta. Hankkeeseen on kiinnitetty Oulun toimistolta noin 25 suunnittelijaa, tarjoten paikallisesti myös työmaapalvelut. Hankkeen tilaajana toimii Nokia ja KVR-urakoitsijana YIT. Swecon suunnittelutyön arvoa tai YITn urakkasummaa ei julkisteta.

”On hieno luottamuksenosoitus, että saamme tukea Nokiaa laajalla suunnitteluosaamisellamme, mahdollistaen fyysiset puitteet tehdä arkea sujuvoittavaa ja koko maailman yhteydenpitoa muokkaavaa innovointityötä”, sanoo Swecon yksikönpäällikkö Timo Kuoppala.

 

Lisätietoja

Timo Kuoppala, yksikönpäällikkö, Sweco, 040 541 2827, timo.kuoppala@sweco.fi

Tim Karike, pr- ja mediasuhteet, Sweco, 044 507 5562, tim.karike@sweco.fi

 

Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto ALA

Lisää havainnekuvia ladattavissa Nokian mediahuoneesta.