0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Sweco luo edelläkävijänä uusia toimintapoja, ratkaisuja ja yhteistyötä digitaaliselle matkallesi

Tuotamme ratkaisuja kiinteistöjen, kaupunkien ja teollisuuden kestävään ja ilmastoälykkääseen suunnitteluun ja käyttöön. Tutustu ratkaisuihimme ja projekteihimme!

Tehostettua projektinhallintaa, tiedonkulkua ja vuorovaikutusta

Digitalisaatio on avain kestäviin kaupunkeihin ja yhteiskuntaan. Rakennusalalla digitaaliset työkalut tehostavat suunnittelua ja kasvattavat tuottavuutta. Myös hiilijalanjälki ja ilmastovaikutukset ovat nousseet yhdeksi asiakkaidemme tärkeimmistä tavoitteista kustannus- ja laatutekijöiden rinnalle. Swecolla vähähiilisyyden ohjaus onkin osa rakennesuunnittelua ja tavoitteena on vaikuttaa suunnitteluratkaisuihin hankkeen alusta alkaen.

Kehitämme ja tuotamme palveluita kiinteistö-, infra- tai teollisuushankkeen elinkaaren ja arvovirran eri vaiheisiin aina strategisesta maankäytöstä kohteen käyttöönottoon ja mahdolliseen uudelleenkäyttöön. Vuosittain tekemämme yli 10 000 projektitoimitusta antavat hyvän pohjan tunnistaa ne tarpeet ja toiminnot, joissa digitaalisuus tuottaa lisäarvoa.

Digitaaliset ratkaisumme tekevät hankkeesta läpinäkyvän ja avoimemman. Ne tehostavat tiedonkulkua, projektinhallintaa sekä vuorovaikutusta ja säästävät kokonaisuuden kannalta aikaa ja rahaa sekä takaavat paremman laadun ja tarjoavat vähäpäästöisimpiä ja ilmastoneutraaleja ratkaisuvaihtoehtoja

Tietomalleista hyödynnetyn informaation ja teknologian avulla visualisoimme suunnitelmat eri sidosryhmien käyttöön hankkeen aikaisessa vaiheessa. Näin asiakkaan ja loppukäyttäjien arvottamat asiat voidaan huomioida yhä paremmin sekä suunnittelussa että päätöksenteossa.

Samalla varmistamme, että rakennukset, teollisuuskohteet ja infra- ja liikenneratkaisut ovat toimivia, energiatehokkaita, ilmastoystävällisiä sekä loppukäyttäjien tarpeiden mukaisia. 

Digitalisaation edelläkävijä

Sweco toimii rakennusalalla digitalisaation edelläkävijänä. Huippuunsa viritetyt digitaaliset laskenta- ja tietomallinnustyökalumme ovat laadukkaan rakennesuunnittelun tae. Edistämme tietomallintamisesta saadun datan mahdollisimman laajaa hyödyntämisestä kaikissa rakennushankkeissamme

Tarjoamme tietomallinnettuihin hankkeisiin veloituksetta käyttöön SmartDrawings Viewer-palvelun, joka mahdollistaa suunnitelman taustalla olevan tietomallin tarkastelun internet-selaimessa millä tahansa laitteella. Palvelusta on ammattikäyttöön myös maksullinen täysi SmartDrawings-versio. Swecon rakennesuunnitelmat tarjoavat näin enemmän. 

 • Vauhdilla etenevän digitalisaation myötä kokemukselliset teknologiat ja virtuaalitodellisuus ovat osa suunnittelijoidemme arkea

  Digitalisaation, pilvipalvelujen ja mobiiliteknologioiden huima kehitys mahdollistaa tiedon tuottamisen ja hyödyntämisen hankkeen kaikissa vaiheissa ja tehtävissä tehostaen tiedonkulkua.

  Tutustu lisää osaamiseemme.

 • Sweco integroi ensimmäisenä toimijana päästölaskurin rakennesuunnittelijoiden työhön

  Lisäosan avulla Swecon suunnittelija näkee päästöluvun koko mallille tai sen osille jo suunnitteluvaiheessa. Voimme arvioida ja vertailla vaihtoehtoisia ratkaisumalleja kestävyysnäkökulmasta ja tarjota asiakkaillemme havainnollisesti ja perustellusti ympäristömyönteisempiä vaihtoehtoja kaikissa hankkeissamme.

  Etukäteen tehtävä päästölaskenta sisällytetään rakennuslupaprosessiin vasta vuonna 2024, mutta Swecon asiakkaat pääsevät totuttelemaan uuden sääntelyn arkeen jo nyt lisääntyneellä tietoisuudella hankkeidensa ympäristövaikutuksista.

Niko Vironen

Rakennukset ja kiinteistöt

Arto Väisänen

Teollisuus

Antti Henttonen

Infra ja liikenne

Ole meihin yhteydessä!

Voit lähettää meille viestin oheisen lomakkeen kautta, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.Tarjouspyynnöt voi lähettää osoitteeseen tarjoukset(at)sweco.fi.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.