0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Töissä Swecolla

Työskentely Swecolla

Meille swecolaisille on tärkeää mutkaton ilmapiiri ja osaavat kollegat – ja mikä muu? Lue 10 eri näkökulmaa!

Millaista on työskennellä Swecolla?

 1. Alan huiput

  Kun kysymme, mikä on parasta Swecolla työskentelyssä, useimmiten mahtavat ja fiksut kollegat nousevat ykköseksi. Talossamme on valtava määrä erilaista osaamista – verkottuminen talon sisällä kannattaa!

 2. Mutkaton työskentelytapa

  Meillä on matala hierarkia, ”flätti organisaatio” kuten swecolaiset tapaavat asian ilmaista. Olemme asettaneet tiimit päätöksenteon keskiöön. Meillä saa keskittyä projekteihin ja suunnittelutyöhön.

 3. Teet työtä, jolla on merkitys

  Meillä pääset tekemään suunnitelmia, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan ja rakennettuun ympäristöön kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Julkaisemme Urban Insight -näkemyksiä kestävään kaupunkikehitykseen. Otamme julkisesti kantaa siihen, minkälaista on turvallinen ja kestävä arki tulevaisuuden kaupungeissa.

 4. Maailma avoinna

  Swecolaisia on yhteensä 22 000 ympäri Euroopan, ja Suomessa meitä on 28 paikkakunnalla 3 000 henkeä. Kansainvälinen organisaatio tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä ulkomailla – tai vaihtaa Suomen sisällä toimipistettä elämäntilanteen muuttuessa.

 5. Kehityksen kärjessä

  Tulevaisuuden ympäristöt muuttuvat koko ajan – siksi meidän täytyy itsekin muuttua koko ajan ja olla askeleen edellä. Digitalisaatio ja älykkäät työkalut ovat osa suunnittelijan arkea Swecolla. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja otamme käyttöön uusia työkaluja ja menetelmiä.

 1. Oma urapolku

  Iso talo mahdollistaa monenlaiset urapolut. Voit edetä suunnittelijasta projektipäälliköksi – tai jos kaipaat uudenlaisia työtehtäviä, tarjoamme mahdollisuuden työskennellä toisella toimialalla. Tuemme myös henkilökohtaista kehittymistä: Sweco Akatemia tarjoaa runsaan määrän erilaisia koulutuksia, joista suosituimpia ovat muun muassa esihenkilö- ja projektipäällikkökoulutukset. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

 2. Kiinnostavimmat projektit

  Olemme mukana monenlaisissa ja monen kokoisissa projekteissa, Suomessa ja ulkomailla. Tutustu referensseihimme täällä >>

 3. Työskentely laiturinnokassa?

  Olemme joustava työnantaja. Meillä panostetaan etätyöskentelymahdollisuuksiin ja tuetaan sujuvaa työn ja yksityiselämän yhdistämistä. Lue tarina tunturin kupeesta >>

 4. Oletko utelias?

  Niin mekin! Uteliaisuus onkin yksi Swecon arvoista ja sitä vaalimme työssämme. Jotain suurempaa syntyy, kun insinööritaidot ja uteliaisuus yhdistyvät.

 5. Kiinnostaako joustava hyvinvointibudjetti?

  Sweco tarjoaa työntekijöilleen laajat henkilöstöedut. Swecolaiset arvostavat erityisesti terveyttä ja hyvinvointia tukevia etuja sekä valinnanvapautta etuisuuksien hyödyntämisessä. Tutustu etuihin!

Ole meihin yhteydessä!

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.