0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Töissä Swecolla

Työskentely Swecolla

Meille swecolaisille on tärkeää mutkaton ilmapiiri ja osaavat kollegat – ja mikä muu? Lue 10 eri näkökulmaa!

Millaista on työskennellä Swecolla?

 1. ALAN HUIPUT

  Kun kysymme, mikä on parasta Swecolla työskentelyssä, useimmiten mahtavat ja fiksut kollegat nousevat ykköseksi. Talossamme on valtava määrä erilaista osaamista – verkottuminen talon sisällä kannattaa!

 2. MUTKATON TYÖSKENTELYTAPA

  Meillä on matala hierarkia, ”flätti organisaatio” kuten swecolaiset tapaavat asian ilmaista. Olemme asettaneet tiimit päätöksenteon keskiöön. Meillä saa keskittyä projekteihin ja suunnittelutyöhön.

 3. TEET TYÖTÄ, JOLLA ON MERKITYS

  Meillä pääset tekemään suunnitelmia, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan ja rakennettuun ympäristöön kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Julkaisemme Urban Insight -näkemyksiä kestävään kaupunkikehitykseen. Otamme julkisesti kantaa siihen, minkälaista on turvallinen ja kestävä arki tulevaisuuden kaupungeissa.

 4. MAAILMA AVOINNA

  Swecolaisia on yhteensä 20 000  ympäri Euroopan, ja Suomessa meitä on 27 paikkakunnalla 3 000 henkeä. Kansainvälinen organisaatio tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä ulkomailla – tai vaihtaa Suomen sisällä toimipistettä elämäntilanteen muuttuessa.

 5. KEHITYKSEN KÄRJESSÄ

  Tulevaisuuden ympäristöt muuttuvat koko ajan – siksi meidän täytyy itsekin muuttua koko ajan ja olla askeleen edellä. Digitalisaatio ja älykkäät työkalut ovat osa suunnittelijan arkea Swecolla. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja otamme käyttöön uusia työkaluja ja menetelmiä.

 1. OMA URAPOLKU

  Iso talo mahdollistaa monenlaiset urapolut. Voit edetä suunnittelijasta projektipäälliköksi – tai jos kaipaat uudenlaisia työtehtäviä, tarjoamme mahdollisuuden työskennellä toisella toimialalla. Tuemme myös henkilökohtaista kehittymistä: Sweco Akatemia tarjoaa runsaan määrän erilaisia koulutuksia, joista suosituimpia ovat muun muassa Esimiesluotsi- ja projektipäällikkökoulutukset. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

 2. KIINNOSTAVIMMAT PROJEKTIT

  Olemme mukana monenlaisissa ja monen kokoisissa projekteissa, Suomessa ja ulkomailla. Tutustu referensseihimme täällä >>

 3. TYÖSKENTELY LAITURIN NOKASSA?

  Olemme joustava työnantaja. Meillä panostetaan etätyöskentelymahdollisuuksiin ja tuetaan sujuvaa työn ja yksityiselämän yhdistämistä. Lue tarina tunturin kupeesta >>

 4. OLETKO UTELIAS?

  Niin mekin! Uteliaisuus onkin yksi Swecon arvoista ja sitä vaalimme työssämme. Jotain suurempaa syntyy, kun insinööritaidot ja uteliaisuus yhdistyvät.

 5. KOLOTTAAKO KAHVIHAMMAS?

  Sweco tarjoaa työntekijöilleen ilmaiset kahvit, lounasedun sekä monia muita henkilöstömme arvostamia etuja.

Intohimolajina kiertotalous

Pyöräilevä kiertotalous- ja energia-asiantuntijamme ja osastopäällikkö Leena Pirhonen innostuu uudenlaisista kiertotalousratkaisuista. ”Swecolla voit olla oma itsesi ja tuoda myös omia unelmia suunnittelutyöhön. Jos haluat suunnitella parempaa huomista, Sweco on juuri oikea paikka.”

Kiinteistöjen energiatehokkuutta ja pienempää hiilijalanjälkeä

Jesse Kantola tekee omia arvoja vastaavaa työtä kivassa porukassa. Hän vaikuttaa työllään kiinteistöjen hiilijalanjälkeen ja energiatehokkuuteen. Vapaa-aikana hän liikkuu luonnossa ja kokee, että työ- ja vapaa-aika pysyy etänäkin hienosti balanssissa.

Mukana kestävämpien kaupunkien ja yhteiskunnan suunnittelussa

Projektipäällikkömme Kari Nöjd tekee työtä, jolla on merkitystä. Hän on mukana kestävien kaupunkien kehityshankkeissa, joissa kiertotalous ja hiilijalanjälki ovat vahvasti mukana. Hänen työpöydällä pyörivät niin elinkaarianalyysit kuin energiasimulaatiot ja hiilijalanjälkilaskelmat.

Asiantuntija, robotti ja bassokitara

Logistiikka-asiantuntijamme Ville Ruuskanen työskentelee teollisuuden ja terveydenhuollon projekteissa ja suunnittelee mm. toimivaa  robotiikkaa sairaaloihin. Työssä arvokkainta on se, että pääsee tekemään ihmisille merkityksellisiä asioita. Hyvät työkaverit ja loistava tiimi antavat positiivista potkua työpäivään. Vapiskaa myös kaikki musamanagerit – täältä tulee bassokitarataituri!

Ole meihin yhteydessä!

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.